Sportfogadás tippek: Jelle Klaasen - Jeffrey de Graaf

2016-12-22
A PDC darts-vb-n a csütörtöki napon még az első körben összecsap két holland versenyző, de Graaf és Jelle Klaasen. Utóbbi már tavaly letette névjegyét, mi pedig idén is bízunk Klasen klasszisában

Jelle Klaasen - Jeffrey de Graaf

Online sportfogadási tipp: Klaasen 180-as dobásai 4.5 felett

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: csütörtök 20:15

 

Jelle Klaasen a tavalyi vb-n egészen az elődöntőig menetelt. Odáig meggyőző játékot mutatott, ám az elődöntőben nagyon nem találta a fonalat, és 6-0 arányban kikapott Andersontól. Klaasen csütörtökön ismét színpadra lép

A holland Klaasen az előző évben  a 180-as dobásokat tekintve dobogós lett, konkrétan a 3. legtöbb 180-as dobása volt. A fiatal holland srác 48-at dobott, ami elég brutális szám! Úgy dobott 48-at, hogy ugye G. Anderson ellen 6-0-ra kapott ki. Annak az Andersonnak például csak 3-mal volt több 180-as dobása, aki még döntőt is játszott.

Klaasen nyilait vonzza a T20-as mező. Sokaknak most is 'titkos' favoritja, már amennyire titkos favorit lehet egy előző évben elődöntőig jutó játékos. Ellenfele a Pro Tour-ról kvalifikált a tornára. Szintén holland állampolgár de Graaf, szóval az biztos, hogy ebből a párharcból egy holland játékos továbblép. Valószínűleg Klaasen, főleg ha úgy játszik, ahogy tavaly tette egészen az elődöntőig. Stabilan játszik, tényleg úgy dobálja a nyilakat a tripla 20-as mezőbe, mintha az lenne a világ legtermészetesebb dolga.

Bízzunk benne, hogy de Graaf nem áldozati bárány lesz, és legalább egy szettet behúz, vagy legalább legeket. Ha ugyanis tükörsima 3-0 lesz a vége, az nem kedvez ennek a tippnek. Minél jobban játszik de Graaf, annál hosszabb lesz a meccs, és annál nagyobb az esély, hogy Klaasen összehozza az 5 darab 180-as dobást.

Címkék: sportfogadás, tipp,