Sportfogadás tippek: Japán - Chile

2017-01-23
A szombati nap nem feltétlenül a papírformákról szólt a kézi vb-n. Dánia ráfaragott arra, hogy lebecsülte a magyar válogatottat. Mi is ráfaragtunk, hisz így esély sem volt rá, hogy Mikkel Hansenék megdobják a minimum 30 gólt. Hétfőn helyosztókat rendeznek, ezek közül néztünk ki egyet!

Japán - Chile

Online sportfogadás tipp: 60.5 gól felett

Bet365 odds: 2.00

Tippmix odds: 1.85

Kezdés: hétfő, 15:00

 

Ahhoz, hogy mai tippünk nyertes legyen, minimum 61 gól szükséges. Ez ne kevés, de azért nem is olyan sok. Szóval Japán nem játszik lassú kézit, ha megfelelő partnere van -mint most Chile-, simán összejön 65-70 gól is egy meccsen.

Az ázsiai csapat rögtön 39-et kapott az oroszoktól, aztán az utolsó csop. meccsen Norvégia is 38-ig jutott. Chile sem játszik lassan, nem a szöszmötölés hívei. Csak 1 góllal kaptak kevesebbet a csoportban, mint mai ellenfelük. Salinasék is tudnak ezt-azt, nem véletlenül verték el a fehérorosz csapatot. Aztán az utolsó csop. kör nem jött ki jól Chilének, hisz kikapott a szaúdi együttestől, mi pedig szintén kikaptunk a fehéroroszoktól. Volt esélyük, hogy 3.-ak lesznek, aztán végül a csoport utolsó helyén végeztek.

Ez van-mondhatták a chilei srácok, és az első helyosztón 35-30-ra verték Bahreint. A 65 gól is jelzi, nem feltétlenül a védekezésről szólt a meccs. Japán is igazi adok-kapokba keveredett, Angolát ütötték ki 37-26 arányban. Szóval mindkét együttes próbált igazi örömkézit játszani, és nem várhatunk más most sem. Az utolsó helyet sikerült elkerülni, egy meccs van hátra, nem lesz itt cicó, csak igazi uptempó kézi. Japán és Chile is őszinte játékot játszik, nem lassítják feleslegesen a tempót, szóval ha bele-belehibáznak is, jó esély van rá, hogy minimum 61 gólt látunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,