Sportfogadás tippek: Jacksonville Jaguars - Green Bay Packers

2016-09-08
Kezdődik az NFL 2016/17-es szezonja, így mi is hoztunk egy tippet ebből a ligából. Igaz, a meccs csak vasárnap lesz, de a tipp már ma érkezik, hisz odds-esés várható!

Jacksonville Jaguars - Green Bay Packers

Online sportfogadás tipp: Packers győzelem

Bet365 odds: 1.43

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: vasárnap, 19:00

 

A Green Bay és a Jacksonville meccsét a Sport TV is műsorra tűzi, így mi is láthatjuk majd ezt a találkozót. A tippünk elég egyértelmű, nyerni fog a Packers!

Nyerni fog, hisz jobb csapat, és ami főleg hangsúlyos, minden kulcsjátékos egészséges! Ilyesmi azért ritkán fordul elő. Tavaly például 6 győzelemmel rajtolt a GB, aztán ahogy kiesett pár kulcsjátékos, jöttek a betlik.

A Packers győzelmének kulcsa egyértelműen Nelson visszatérése. Ő Rodgers kedvenc célpontja, a liga egyik legjobb elkapója. Aztán ha van Nelson, Cobbnak is nagyobb a mozgástere. Tavaly RB poszton Lacy nem volt az igazi, még azzal is vádolták, hogy hájas. Persze NFL szinten értsük daginak, elvileg a nyáron megszabadult a feleslegtől, és igen jól mozog. Persze ő sosem volt egy vékonydongájú gyerek, de azért aminek nincs ott a helye, az a zsír. Szóval Lacy is formában van, így ha minden jól megy, lesz futójáték is.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak

A védelem kemény, Matthews, Clinton-Dix, Peppers, Randall, Burnett, Shields ...- mindenki a fedélzeten. Óriási nyomás lesz a JAX irányítóján, és persze a támadósor többi tagján is. Hayward ugyan távozott a Packerstől, megváltak Sittontól is, de a Green Bay egy olyan franchise, ahol mindennek megvan a miértje.

A lényeg, hogy ez a Packers a liga egyik legjobb csapata, ha minden kulcsjátékos egészséges. A Jacksonville számára pedig elég rossz hír, hogy a Packersnél mindenki egészséges, éhes a játékra, és a hírek szerint nem csak egészségesek a sajtfejűek, de még a formával sincs gond!

A Green Bay győzelme 1.43-ért alap tipp hétvégére. Itt még a bundától sem kell félni, hisz ellentétben az MLB-vel, NHL-lel vagy NBA-vel, itt csak 16 meccs van az alapszakaszban, itt tényleg minden meccs számít, míg a többi major sportban azért előfordul, hogy egy-egy találkozót, ha nem is lecsal egy csapat, de kevésbé vesz komolyan. (Gondoljunk csap a Spurs-re, amikor Popovic a teljes kezdőt pihenteti egy-egy meccsen...)

Címkék: sportfogadás, tipp,