Sportfogadás tippek: Izland - Németország

2013-07-14
Az első fordulóban a 'B' csoportban két döntetlen született, így egyik csapat sem került lépéselőnybe! Ma már várhatóan helyre áll a világ rendje, és Németország a csoport élére áll!

Izland - Németország

Tipp: Németország góljai 2.5 felett

Odds: 1.85

Iroda: sportingbet

Kezdés: ma 20:30

 

Eljött az igazság pillanata, ma kiderül, hogy a német csapat valóban meggyengült, vagy csak nem pörgött fel a hollandok elleni meccsre. Mert nem pörögtek, azt elég sokan láthattuk. Szinte meg voltak elégedve a döntetlennel, és az utolsó percben majdnem ki is kaptak, csak a holland lányok elrontották a kontrát.

Tény, hogy hat alapember hiányzik a német válogatottból, de ez egy Németország esetén nem lehet kifogás. Nem nagyon van még egy olyan ország Európában, ahol annyi minőségi játékost találunk, mint a németeknél. Azt kell elfogadniuk a jelenlegi csapattagoknak, hogy nem elég kivinni a mezt a pályára, és hiába ők 'Németország' igenis küzdeni, hajtani kell!

M'Babi, Goessling, Marozsán, Mittag, mind-mind klasszis játékos, nekik kell az élre állni, és gólokat szerezni! Angerer a kapuban biztonságérzetet nyújthat a többieknek.

Silvia Neid kapitánynak is át kéne értékelni a dolgokat, mert a padon ott van Fatmire Bajramaj, akivel köztudttan nincsenek a legjobb viszonyban, és tény, hogy Lira nem játszott túl sokat az elmúlt szezonban,de ha már kivitte az EB-re, akkor bíznia kéne benne! Azért Lira pár éve a világ három legjobbja közé tartozott, Aranylabda szavazáson 3. helyen végzett. Ő azért tudna segíteni ezen a csapaton valószínűleg, és talán Neid kapitány is rájön, hogy itt most nem lehet személyeskedni!

A németeknek talán még jókor jött a pofon itt a torna elején, mert legyünk őszinték, a honnaldok elleni remi az bizony pofon volt!

Ha Marozsánék ma este igazán odateszik magukat, akkor nem marad nyitott kérdés. Ez a megfiatalított német együttes is gólokkal verje Izlandot! Valószínűleg hasonlóan a svédekhez, egy gyengébb első meccs után a másodikon már a német csajok az az igazi arcukat mutatják majd!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,