Sportfogadás tippek: Iuventa Mihalovce - Fehérvár

2016-11-13
Az Alba Fehérvár női kézicsapata az EHF Kupában lép pályára, méghozzá a szlovák Nagymihály ellen. Papíron a magyar együttes az esélyes, reméljük, hogy a fehérvári csajok élnek is ezzel eséllyel.

Iuventa Mihalovce - Fehérvár

Online sportfogagási tipp: Fehérvár győzelem

Bet365 odds: 1.66

Tippmix odds: 1.65

Kezdés: vasárnap 13:00

 

A fehérvári csajok a magyar NBI-ben eddig nem alkottak maradandót. Csak a 9. helyen áll az FKC a 14 csapatos bajnokságban, ami valljuk be, elég ciki. Két győzelem a hét meccsből, nem egy jó arány. Gyakorlatilag a Győr-FTC-Érd trió után a középcsapatokat tekintve a legrosszabb egyelőre a Fehérvár, még a Mosonmagyaróvár is megelőzi jelenleg...

Az EHF Kupában viszont oda-vissza verte a Vistal Gdyniát, majd a HCM Roman együttesét is kettős győzelemmel búcsúztatta.

A szlovák Nagymihály csapata a BL-ben próbálkozhatott a főtáblára kerüléssel, de mondani sem kell, teljesen esélytelenek voltak abban a sorozatban. Az EHF Kupában (ide kerültek, hasonlóan a focihoz, amely csapat a BL-ben eljut egy bizonyos szintig, utána az EL-ben még lehetőséget kap) a 2. körben szerencséje volt a szlovák együttesnek, hisz a román CSM Ploiestit kapta meg. A két meccs alapján 92-33-as összesítéssel jutott tovább a szlovák csapat, de tudni kell, hogy a Ploiesti csődbe ment, ezért az ifista korú lányok játszottak, de mint az eredmények mutatják, nem volt komoly sportértéke a meccseknek.

Most a Nagymihály komoly ellenállásba ütközik majd. A Fehérvár a hazai bajnokságban eddig nem hasít, de az EHF-ben 4/4 a mérleg. Reméljük, hogy ez vasárnap 5/5-re változik. Tilingerék azért itt a hazai mezőnyben komoly csapatok ellen edződnek, és azért azt látni, hogy ha itthon döcög is a szekér, azért nemzetközi szinten jönnek az eredmények. Tavaly például a Dunaújváros nyerte ezt a sorozatot, szóval a magyar csapatok itt komoly erőt képviselnek.

A mi tippünk, hogy az FKC már az első meccsen előnyt harcol ki magának, akárcsak az első két fordulóban itt az EHF Kupában.

Címkék: sportfogadás, tipp,