Sportfogadás tippek: Ismaning - Bayern München

2012-07-13
A 2011/12-es év nem a Bayern Münchenről szólt. Minden sorozatban másodikak lettek, hisz Németországban a Dortmund, a BL döntőben a Chelsea babrált ki velük. Heynckesék mostmár csak előre néznek, tegyünk így mi is!

 

FC Ismaning-Bayern München

Tipp: 3.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bwin

Kezdés: ma 18:00

 

Az FC Ismaning kevésbé ismert kiscsapat, ami nem véletlen. A német negyed és ötödosztály közt ingáznak, most épp a negyedosztályban kezdik a következő szezont. Nem megsértve a Ismaning szurkolóit, ennyit elég is tudni róluk. Hiába sorolnánk a játékosok neveit, mi sem ismerjük őket, nem tudjuk, mit játszanak.

Ez a meccs a Bayernről fog szólni, ez nem vitás. Azt azért tudni kell, hogy Heynckes még nem számíthat mindenkire, a válogatott játékosok megérdemelt nyaralásukat töltik. Így Gomezre, Kroosra, Schweinira vagy épp Lahmra és Boatengre ne számítsunk, de így is elég bő a Bayern kerete, hogy rendesen megtömjék mai ellenfelüket.

A válogatott focisták tehát nem lépnek ma pályára, ám az új igazolások játszani fognak a hírek szerint. A Bayernben ott lesz a 'gladbachból leigazolt Dante, a tavaly még a Baselben focizó Shaqiri, és az EB-n három gólt szerző ex-wolfsburg csatár Mandzukic. Mindhárom csapatrészbe érkezett tehát labdarúgó, de a felsorolt focistákon kívül vannak még érkezők. Jövőre a Bayernben rúgja a bőrt Pizzaro és Weiser is, sőt az ifiből is felhoztak pár játékost a felkészülési időszak erejéig. A távozók oldalán is vannak páran, Olic, Petersen és Usami jövőre már nem lesz bőrgatyás...

Ma tehát egy erősen tartalékos Bayern lép pályára, de még így sem lehet egy lapon említeni a két együttest. Az új igazolások bizonyítani akarnak a mesternek, hogy a kezdőben a helyük, és ezek a felkészülési meccsek tökéletesek, hogy önbizalmat szerezzenek. Pár nappal ez előtt az Unterhachingot még megkímélték, de a 'haching azért komolyabb csapat, mint az Ismaning. Ma már várható 5-6 Bayern gól, de ezt talán az Ismaning szurkolók sem bánják majd, hisz a rekordbajnokkal nem minden nap játszik a kék-fehér táraság.

Tippünk 5-6 gólos Bayern siker, és még az is lehet, hogy a hazaiak is beköszönnek ma délután.

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,