Sportfogadás tippek: Irán - Szerbia

2014-09-01
A hétvégi eseménydömping után a hétfői napokon nagyítóval kell keresgélnünk, hogy találjunk is egy-két olyan meccset, melyre fogadni is érdemes. Persze aki keres, az talál!

Irán - Szerbia

Tipp: Szerbia -18.5 pont

Odds: 1.85

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

A 2014-es spanyolországim kosárlabda-világbajnokságon ma a 3. játéknap kezdődik. Az A csoportban kapott helyett az európai csapatok közül Spanyolország és Franciaország és Szerbia. Ázsiát Irán, Dél-Amerikát Brazília, Afrikát pedig Egyiptom képviseli. A csoportból négyen jutnak tovább, de fontos a sorrend is.

Ebben a hatosban a három európai együttes és Brezília jut majd tovább, Irán és Egyiptom nem rúg labdába. Viszont itt a spanyol-francia-brazil-szerb kvartett kegyetlen meccseket játszik majd egymással.

Szerbia a tornát egy vereséggel nyitotta, a franciák ellen egy ponttal kaptak ki. Ezt követően lenyomták Egyiptomot 85-64 arányban. Ma szintén egy olyan meccs jön, ahol józan ész szerint csak a két csapat közti különbség a kérdéses. Irán felkészülési meccseken sem szerepelt jól, és itt Spanyolországban sem mutattak olyasmit, hogy a szerbeknek félni kéne. Spanyolország 90-60-ra verte az ázsiai csapatot, Brazília 79-50-re. Két meccs, két 30 pontos zakó. Most jönnek a szerbek, valószínűleg most sem ússzák meg simábban.

Irán legismertebb játékosa Haddadi, aki az NBA-ben is pattogtatott. Most otthon játszik, ahogy az egy szem légióst kivéve. A másik center, Kardoush Kuwaitban kosarazik, szintén nem a világ elit ligái közül való.

Szerbia játékosai mind erős bajnokságban játszik. Teodosic, Bogdanovic, Bjelica, Kristic, Katic és a többiek nyílván továbblépnek ebből a csoportból. Az első kötelezőt már behúzták, és ma behúzzák a másikat is. Irán eddig mindkét meccsen rendesen kikapott. Fárad is a csapat, szóval jó esély van rá, hogy ma is közel 30 pontos vereséget szenvednek. A bet365 18.5 pontos hendikep mellett 1.85-ös szorzót kínál a szerbekre, ami elég barátinak tűnik. Számíthat a pontkülönbség, így ha alkalom adódik, akkor meg kell szórni az ellenfelet, ahogy csak lehet. Negyedenként a két csapat között simán van 5 pont, igencsak jó az esély rá, hogy Szerbia 20 pontnál többet tesz közé! Az A csoportban pedig érdemes minél följebb végezni, a csoportelső például valószínűleg Puerto Ricóval vagy Szenegállal találkozik az egyenes kieséses szakaszban. Szerbia akár még csoportelső is lehet, ezért nem fog alibizni a mai meccsen!

Sok sikert mindenkinek!