Sportfogadás tippek: Ingolstadt -1. FC Köln

2016-03-01
Márciust egy olyan meccsel nyitjuk itt a tippajánlóban, ahol ritka vendég lehet a gól. Az Ingolstadtra és a Kölnre sem jellemzőek a gólzáporos meccsek, meglepő lenne, ha pont egymást szórnák meg.

Ingolstadt - 1. FC Köln

Tipp: 2.5 gól alatt

Odds: 1.45

Iroda: unibet

Kezdés: kedd, 20:00

 

Ősszel a két együttes 1-1-es döntetlent játszott, a Bundesliga 2-ben is inkább a gólszegény meccsek jellemezték a két együttes találkozóit. Az Ingolstadt egyébként fura filozófiát vall magáénak, mert a legtöbb csapat arra megy, hogy meccseket nyerjen, az Iújonct célja viszont az, hogy ne bukja el azokat. Már a Bundes II-ben is eredményes volt ez a játékfilozófia, és eddig úgy néz ki, itt az első osztályban is elég lehet a bennmaradásra.

A stabil védekezés a legfőbb cél, aztán elöl úgyis adódik pár helyzet minden meccsen, ha azokból egyet-kettőt sikerül gólra váltani, akkor az Ingolstadt nem veszíti el a mérkőzést.

Tényleg nehéz ellene focizni, és nehéz lesz a Kölnnek is, amely inkább a kontrafutballt tudja eredményesen játszani. Igen ám, de az Ingolstadt ellen nehéz kontrázni, mivel nem nyílik ki. Itt bizony erősen kivárásra játszik majd a két együttes, és ha megnézzük, hogy az Újonc Ingolstadt és a Köln is masszív középcsapat, nagyon nem lepne meg senkit, ha egy jó kis 0-0-al szórakoztatnák a nagyérdeműt.

A rúgott gólokat tekintve a Köln hátulról a negyedik, az Ingolstadt pedig masszívan utolsó a Bundesligában. Képtelenségnek tűnik, hogy ez a két együttes gólgazdag meccset játsszon, nem véletlen, hogy a 2.5 gól alatt opció 'csak' 1.45-ös oddsal fizet. Ugyanakkor ez a realitás, ráadásul a Kölnre nem is jellemző, hogy idegenben csípkednék magukat. Ha valahol, itt biztos nem születik sok gól, de még kevés sem nagyon.

Tipp 1-0, vagy 0-0.

Címkék: sportfogadás, tipp,