Sportfogadás tippek: Ingolstadt - Dortmund

2016-10-22
Alapesetben egy Ingolstadt-Dortmund meccs sima vendég lenne. Igen ám, de az Ingolstadt mindet meg fog tenni, hogy ellépjen a tabelle utolsó helyéről, és a BVB-nek kb. nem maradt egészséges védője.

Ingolstadt - Dortmund

Online sportfogadás tipp: Gólt lő az Ingolstadt

Bet365 odds: 1.53

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 15:30

 

A Dortmundot sérüléshullám sújtja, meccsek óta szinte több a hiányzó, mint bevethető játékos. A kreatív zónából Reus régóta hiányzik, de a közelmúltban Schürrle és Kagawa sem játszik/játszhat. Ja, és kidőlt Guerreiro is, aki ugyan elvileg védő, gyakorlatilag ő a BVB Kimmichje, kb minden poszton bevethető a mezőnyben.

Az igazi probléma viszont, hogy a védelem kik játszanak majd. A BVB-nél most a védők között csak olyan játékost találunk, akinek vagy volt sérülése az elmúlt egy-két hétben, vagy olyat, aki jelenleg is sérült. Nagyon nehéz innen megmondani, hogy ki mennyire sérült, és kik azok, akik tudják vállalni a játékot, de azért Tuchelnek kell találni négy embert, akik játékra kész állapotban vannak. Ha nem is 100%-os állapotban, de azért képesek vállalni a játékot.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a védelem szélein Piszczek eredeti helyén, jobb szélen játszik, Passlack pedig átkerül a védelem másik szélére, bal oldalra. Középen Subotic, Bartra, Sokratis és Ginter jöhet szóba, de tényleg megjósolni is nehéz, hegy melyik kettő játszik. Elvileg mind a négy spíler sérült, így még az is elképzelhető, hogy Weigl, esetleg Rode is hátrébb kerül egy sorral.

Szóval eltalálni azt, hogy kik játszanak a BVB védelmében, legalább annyira nehéz, mint megjósolni ennek a meccsnek a végeredményét. Mert ok, hogy a BVB azért erős, bizonyította a BL-ben, hogy tartalékosan is képes meccset nyerni, de azért Aubameyangék is fáradnak, és lesz majd meccs, ahol a ziccerek rendre kimaradnak.

Az Ingolstadt talán a legjobb ütemben kapja meg a BVB-t, mert ha a sárga-feketéknél nagyjából mindenki egészséges lenne, kevesebb esély maradna a győzelemre.

A mi tippünk, hogy az Ingolstadt be fog találni. Tény, hogy eddig hét kör alatt csak 4 gólt lőtt az Ingolstadt, de aki például látta a Bayern elleni találkozójukat, az tudja, hogy azért több van ebben a csapatban. Abból kiindulva, hogy a Bayern elleni milyen bátor focit mutatott be az a csapat, talán nem badarság arra tippelni, hogy az Ingolstadt gólt fog lőni a BVB-nek. Mire is várhatnának a hazaiak, hisz így is tök utolsók, és a BVB ellen igazából nincs is veszíteni valója a csapatnak.

Címkék: sportfogadás, tipp,