Sportfogadás tippek: Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers

2016-11-24
Thanksgiving Day alkalmából idén is három meccset rendeznek az NFL-ben, ezek közül a Steelers-Colts találkozót nézzük meg közelebbről.

Indianapolis Colts - Pittsburgh Steelers

Online sportfogadási tipp: Steelers pontjai 29.5 felett

Bet365 odds: 1.83

Tippmix odds: -

Kezdés: november 25, 02:30

 

Az AFC South csoportjában a Colts 5-5-ös mérleggel áll, még simán a play offba juthat. Ugyanígy a Steelers is 5 győzelem- 5 vereség mutatóval áll csoportjában, szintén minden esélye megvan a rájátszásra.

Viszont jelenleg mindkét együttes csak második a csoportjában,  és nagyon pengeélen táncol a Colts is, valamint a Steelers is.

A tippünk, hogy hiába játszik hazai pályán a Colts, ezt a meccset a vendégek nyerik. Ezt még akkor is így gondolnánk, ha Luck, a Colts QB-ja játszhatna, de nem fog! A Colts irányítója agyrázkódás miatt nem léphet pályára 'csütörtökön'. Luck irányításával sem mindig működött a Colts offense, hisz a Colts támadó fala elég gyenguci. Lucknak nincs elég ideje, hogy elkapói tisztára játsszák magukat, így nem lesz annak a Tolziennek sem, aki majd pótolja a kezdő irányítót. Rengeteg alkalommal fogják Tolzient földre vinni a Steelers védői, szóval számíthatunk jó pár eladott labdára is a Colts részéről. A meccsen rengeteg sack lesz (főleg Tolzient fogják földre vinni), az összes sack 5.5 felett opció a Bet365 fogadóirodánál 1.66-ért jó tippnek tűnik. A Steelers irányítója, Big Ben is szereti sokáig magánál tartani a labdát, néha túl sokáig is, pláne ha Brown hosszú route-ot fut. Az pedig gyakran előfordul...

Dominálni fogja a meccset a Steelers, függetlenül attól, hogy volt már jobb formában is. A Colts ugyan 5-5ös mérleggel áll, de a védelme gyenge, és most, hogy kezdő irányítóját is elveszítette erre a meccsre, a támadósor sem fogja megváltani a világot.

(Az pedig külön jó dolog, hogy a Colts dómban játszik, így az időjárás sem ronthatja el a Steelers játékát.)

Címkék: sportfogadás, tipp,