Sportfogadás tippek: Hypo - Győr

2015-10-31
A Győr női kézilabda-csapata múlt héten csúnyán kikapott a Midtjylland ellen. Szombaton kötelező helyre állítani a renomét!

Hypo - Győri AUDI ETO KC

Tipp: Győr -12.5 gól

Odds: 1.75

Iroda: bet365

Kezdés: szombat, 20:25

 

A Győri AUDI ETO KC a BL-ben bravúros győzelmet aratott a Final fourba várt Vardar ellen, majd hazai pályán nem várt vereséget szenvedett el a dán Midtjlland ellen. Menny és pokol, hazai pályán illet volna megverni a dán ellenfelet. A továbbjutás persze nincs veszélyben, már csak azért sem, mert ebben a négyesben igazi outsider a meggyengült Hypo!

Az osztrák együttesből a legjobbak távoztak, most fiatal hazai játékosok, és kiöregedett, levezetni vágyó rutinos hölgyek alkotják a csapatot. Nem BL szint.

A Hypo 12-vel kapott ki a Midtjlland ellen, majd 13-al hazai pályán a Vardartól. A macedón Vardar ellen 25-38 lett a végeredmény, valami hasonlóra számíthatunk most is.

Azzal a különbséggel, hogy a Győr vélhetően 20 gól környékén, vagy inkább 20 alatt fogja tartani az osztrák együttest. Mindennek a védekezés az alapja! Amorimék odateszik magukat hátul, aztán ha a védekezés működik, a gólok maguktól fognak jönni elöl. 17-18 gólra kalibrálható a Győr félidőnként, és vélhetően mindkét félidőt szeretnék 10 kapott gól alatt megúszni. A legutóbbi BL-zakó miatt úgy 45-50 percig tuti éles lesz a Győr, max. a meccs végén engednek ki picit, de akkora már a Hypo is kegyetlenül fáradt lesz,  szóval hiába ez a viszonylag nagy hendikep határ, akár 20 góllal is nyerhet az ETO! Ez a Hypo már nem az, amely a korábbi években volt.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,