Sportfogadás tippek: Huddersfield - Liverpool

2018-01-30
A Liverpool az FA Kupában egy őrült meccset veszített el a West Brom ellen, ahol a gólok mellett a videózásé volt a főszerep. Az FA Kupának tehát búcsút intettek a Vörösök, a bajnokságban viszont bőven van teendő

Huddersfield - Liverpool

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.66

Kezdés: kedd, 21:00

 

Nem mindennapi meccset veszített el a Liverpool a minap a WBA ellen, többet videóztak, mint egy átlagos NFL-mérkőzésen. A 'pool viszont azt a gyógyszert vette be, amit általában adni szokott az ellenfélnek, hisz a West Brom nem feltétlenül ült a labdán, csak amikor nála volt, akkor lőtt egy gólt.

Ami a PL-t illeti, Klopp fiai már Coutinho nélkül küzdenek a pontokért. Legutóbb egy sem jött össze, a Swansea ellen is sikerült megégni. Szóval Coutinho egyelőre hiányzik, miközben a brazil zseni a Barcában egy elég ótvar meccset hozott le a bajnokságban. Idegenben test egyelőre a katalán csapatban, miközben Liverpoolban eléggé hiányzik.

Van viszont Salah, Mané és Firmino, és van a Huddersfield védelem, amely mostanában nem igazán remekel. Az alsóházi együttes utolsó három bajnokijáét elveszítette, kikapott a Stoke City-től, a West Ham ellen és a Leicestertől is. Főleg a WHU elleni hazai zakó fájhatott igazán, azt ugyanis otthon veszítette el a Huddersfield 1-4 arányban. A régóta nyeretlen Huddersfieldet már a kiesés szele is meglegyintette, hiába teljesített jól a bajnokság első szakaszában, ha a tavasz nem sikerül, akkor ebből másodosztály lesz. A PL-ben idén megjósolni is nehéz, kik esnek ki, hisz a 10. Watford 26 ponttal rendelkezik, míg a most utolsó Swansea együttese 20 egységet gyűjtött. Magyarul itt egy-egy győzelem nagyon sokat ér.

A győzelem persze az élmezőnyben sem fizet rosszul. A 'pool egyelőre a BL-indulást érő 4 helyet birtokolja, de az Arsenal és a Tottenham is lőtávolban van. Az elveszített bajnoki és FA Kupa-búcsú után Klopp csapatának is van mit helyrehozni, ahogy a Huddersfieldnek is. Ezért bízunk abban, hogy egy jó és gólgazdag meccset látunk, bár a Liverpool nagyon ritkán játszik nézhetetlen és gólszegény összecsapást. Ősszel a két együttes az Anfield Roadon egy sima 3-0-át hozott össze, természetesen a Vörösök nyertek, Salah még büntetőt is rontott. Ami pedig a tippünket és a gólokat illeti, a Liverpool kontrákra épülő focija idegenben még jobban is működik, hisz otthon kevesebb gólt lőtt, viszont idegenben 15-tel többet kapott.

Tipp: 1-3

Címkék: sportfogadás, tipp,