Sportfogadás tippek: Hradecka/Cermak - Gajdosova/Ebden

2013-01-26
A vasárnapi nap főeseménye az Australian Open férfi egyes döntője lesz, azonban előtte még megküzdenek a vegyespárosok is a trófeáért, ahol ráadásul egy hazai duóért szoríthat a közönség.

 

Hradecka/Cermak - Gajdosova/Ebden


Tipp: Gajdosova/Ebden
Odds: 2.20
bet365

(Kezdés: 01.27. 06:00)

 

Hradeckát szoktuk látni egyesben is játszani, azonban igazán szép sikerei honfitársa, Hlavackova oldalán szokta elérni párosban. 2011-ben nyerték meg a Garrost, tavaly döntőztek Wimbledonban és a US Openen is, továbbá olimpiai ezüstöt szereztek a cseheknek, természetesen e-mellett számtalan kisebb tornán is brillíroztak. Cermak csak párosban szokott játszani, elsősorban Polasek vagy Martinek oldalán. Régi motoros már, de soha nem játszott ezelőtt Grand Slam döntőt, ez most hatalmas lehetőség számára. A negyeddöntőben búcsúztatták a Mirza/Bob Bryan párost, akik a harmadik kiemeltek voltak.

Gajdosovát elsősorban egyéniben szoktuk látni, de azért a páros tenisz sem áll tőle messze. Már egy ideje formán kívül van, viszont ez a jó vegyespáros szereplés meghozta az önbizalmát. Ebden a fiatal generációhoz tartozik, mind egyesben mind párosban voltak már említésre méltó eredményei. Ők teljesen outsiderként vagyis esélytelenként vágtak neki ennek a tornának, szinte minden meccsükön ők voltak a "dogok". Legnagyobb skalpjuk a Vesnina/Paes duó kiütése volt, ugyanis Vesnináék tavaly döntőztek itt Melbourneben. De nem kisebb fegyvertény volt tőlük legyőzni a Petrova/Bhupathi vagy épp a Srebotnik/Istomin kettősöket sem.

Most sem az aussie duót tartják esélyesebbnek, azonban ahogy eddig, úgy most is okozhatnak meglepetést. Komolyabb ellenfeleket vertek meg, mint a cseh kettős. A közönség természetesen a hazai párost fogja maximálisan buzdítani, ami hatalmas segítség lesz számukra. Gajdosováék eddigi meccsein is az látszódott, hogy nagy kedvvel játszottak és élvezték a teniszt. Nincs rajtuk teher és így sokkal könnyebb jó teljesítményt nyújtani. Ha nem görcsölik el a döntőt, akkor Grand Slam bajnokok lehetnek, és ilyen szorzón érdemes bepróbálni őket.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,