Sportfogadás tippek: Houston Rockets - Golden State Warriors

2017-03-28
Az NBA-ben a két legtöbb pontot dobó együttes találkozik CET szerint szerda hajnalban. Nem valószínű, hogy a Warriors és a Rockets pont egymás ellen ne játszana pontgazdag meccset.

Houston Rockets - Golden State Warriors

Online Sportfogadás tipp: 229.5 pont fölött

Unibet odds: 1.55

Tippmix odds: -

Kezdés: 03.29. 02:00

 

A Sport TV eredeti időpontban eredeti kommentárral is műsorra tűzi a meccset, akik épp nem tudnak aludni, nyugodtan megnézhetik. Esetleg fel is lehet venni, vagy másnap megnézni az ismétlést, mert nem tűnik épp gyenge meccsnek. A nyugati konferencia első és harmadik helyezettje találkozik.

A Houston pozíciója szinte kőbe van vésve, viszont a GSW küzd még a Spurs-szel az alapszakasz-győzelemért. Jelenleg két-meccses előnye van a Golden State csapatának, és Curry-ék azon vannak, hogy ez az előny a szezon végéig megmaradjon.

Durant kiesése után volt egy elég gyenge időszaka az oaklandi együttesnek, nem igazán találták a formát, ám most már minden flottul működik, a GSW szépen sorban hozta a kötelezőket. Igen ám, de a Houston azért kellemetlen ellenfél, ráadásul Hardenék formája sem rossz. Négy meccset nyert zsinórban a Rockets, legutóbb az OKC ellen 137 pontot dobott!

A Houston általában túldobja ellenfeleit, rengeteg triplakísérlete van ennek a csapatnak, és Mike D'Antoni még többet szeretne látni. Hardenék pedig szót fogadnak, és szépen potyognak is a triplák. Ha triplákról van szó, akkor Curry és Thompson neve is felmerül. Ez a Houston - Golden State mérkőzés aligha a kemény védekezésről szól majd. A Rockets otthon biztosan szeretne a közönségnek játszani, Harden sem lazíthat, ha MVP szeretne lenni. A GSW számára komolyabb téttel bír a találkozó, de ha valamelyik együttes a Rockets ellen nyerni akar, ott vagy 130 pontot nem árt dobni.

Gyors tempóban játszanak ezek a csapatok, ráadásul elég pontosan dobnak. Ez a két együttes már 8450 pont fölött jár a szezonban, megközelíteni sem nagyon tudják a riválisok a Houston és a Golden State együttesét, ami a dobott pontokat illeti.

Címkék: sportfogadás, tipp,