Sportfogadás tippek: Horvátország - Ukrajna

2017-03-24
A pénteki vb-selejtezők közül kiemelkedik a horvát-ukrán összecsapás. Két igencsak erős együttes feszül egymás egy óriási téttel bíró találkozón!

Horvátország - Ukrajna

Online sportfogadás tipp: 4.5 büntetőlap felett

Bet365 odds: 1.857

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 20:45

 

Az I csoportban 4 kör után Horvátország 10 ponttal vezet, második Ukrajna 8 egységgel. A harmadik pozícióban az izlandiak vannak 7 ponttal, negyedikek a törökök 5 egységgel. Finnországot és Koszovót talán kihúzhatjuk, ők továbbjutni aligha fognak most...

Ez a horvát-ukrán csata igencsak fontos mindkét együttesnek. Ha a horvátok nyernek, akkor meglépnek a riválisok elöl. Ha netán iksz lesz ez a meccs, és Izland legyőzi Koszovót, akkor ismét összerázódik az élmezőny. Igazi háromesélyes mérkőzés, ami persze közhely, de ettől még igaz. Fontos meccs, a tét nagy. Hibázni egyik fél sem szeretne.

A mi tippünk ezúttal a büntetőlapokra vonatkozik. Antonio Mateu Lahoz fújja a sípot este, jó ismerősünk. Mint általában a spanyol játékvezetőkre, úgy Lahozra is jellemző, hogy bátran nyúl a lapokhoz. Nem riad vissza a pirostól sem, ami ugye itt a bet365-ön ennél a tippnél duplán számít.

Lahoz legutóbb a Leganes-Malaga meccset hat sárgával hozta le, de biztosan sokan emlékszünk a Man. City-Monaco 5-3-ra is. Na, az a meccs tényleg nem volt durva, ennek ellenére Lahoz 10-szer mutatta fel a sárga lapot! Egy ilyen meccsen, mint lesz ez a horvát-ukrán, ahol a foci mellett azért lesz szerepe a fizikalitásnak, szinte tutinak tűnik, hogy Lahoz ezt a 90 percet nem hozza le 5 büntetőlap alatt. Csak a horvátoknál ott lesz Corluka, Kovacic, Badelj, Vrsaljko, és persze Mandzukicot is meg kell említeni, aki támadóként is rengeteg lapot generál. Róla is kapnak lapot általában, de ő is képes felhúzni magát, és vagy üt, vagy rúg, vagy reklamál, vagy valami, de mindig ad okot arra a sporinak, hogy előrántsa a sárgát, esetleg a pirosat. Lahoznak meg tényleg nem kell sok, valaki rosszul néz rá, már pattan is a sárga.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,