Sportfogadás tippek: Horvátország - Portugália

2013-06-10
Hétfőn sosem bővelkedünk sporteseményekben, és most sincs ez másként. Még jó, hogy a horvátok és a portugálok lebeszéltek mára egy barátságos meccset! Ők már valószínűleg tudják, mi lesz a mérkőzés végeredménye, mi pedig csak sejtjük :D

Horvátország - Portugália

Tipp: 1X

Odds: 1.70

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:30

 

A horvát és a portugál válogatott Genfben találkozik egy barátságos-felkészülési meccsen ma kora este. Sok értelme nincs, hisz mire készülnének fel??? Mindkét együttes legközelebb szeptemberben játszik téttel bíró VB selejtezőt, szóval nagyon fura, hogy ez a találkozó megrendezésre kerül. De a fogadóirodáknak is meg kell élni valamiből, márpedig ez a meccs csak azért van, hogy ők gazdagodjanak.

Ha bundáról van szó, egyértelműen a portugál válogatottat kell elővenni, tényleg képesek bárkivel ikszelni. Persze a horvátoktól sem áll távol a svindli, az a Skócia elleni hazai 0-1 is több volt, mint ciki.

De ne is nyújtsuk a rétest tovább.

Nézzük, milyen meccseket játszottak a portugálok, amikor úgymond tét nélkül léptek pályára a maihoz hasonló felkészülési mérkőzésen:

2012.02.29. Lengyelország-Portugália 0-0

2012.05.26 Portugália - Macedónia 0-0

2012. 06.02. Portugália - Törökország 1-3

2012. 08.15. Portugália-Panama 2-0

2012.11.14. Gabon - Portugália 2-2

2013.02.06. Portugália-Ecuador 2-3

A hat meccsből hármat ikszre adtak, kétszer kikaptak, és csak Panamát verték el. Látható, hogy a luzitánok nem nagyon pörögnek fel ezekre a találkozókra. Ma sem fognak, egy hosszú szezon végén, amikor már mindenki a tengerparton nyaralna, vagy a Lamborghinijét zúzná össze, egyik játékosnak sem hiányzik ez a meccs. Az tuti, hogy a portugálok végigalibizik ezt a mai találkozót.

A horvátokat sem kell félteni, ők is megérik a pénzüket, de egész biztos, hogy a Skócia elleni hazai 0-1 után azért ők jobban oda fogják tenni magukat.

Azt ne feledjük, hogy a portugálok VB selejtezőn egy nagyon fontos meccsen 1-0-ra megverték az oroszokat, így él a remény, hogy pótselejtezőn kijutnak Brazíliába. Horvátország is 2. lesz valószínűleg a belgák mögött, így még az is lehet, hogy a horvát és a portugál csapat VB pótselejtezőt játszik majd egymással. Na, ott már lenne tét, de hát ezen a szezonvégi bohóckodáson...

Az biztos, hogy a portugálok nem nyernek, ezeken a meccseken ők képtelenek a jó játékra. Ennek a portugál csapatnak kell a nyomás, mert nemhogy barátságos meccsekre, VB, vagy EB selejtezőkre sem tudnak felpörögni, ha nincs a kötél a nyakukon. Legutóbb, amikor már a 2. hely is veszélybe került a csoportjukban, elverték az oroszokat, vagy emlékezzünk vissza, két tornáról is simán kiverték pótselejtezőn a bosnyákokat.

A luzitánok csak nyomás alatt tudnak jól teljesíteni, a maihoz hasonló találkozókon rájuk sem lehet ismerni.

Vagy nyernek a horvátok, vagy iksz, de luzitán győzelem teljességgel ki van zárva!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,