Sportfogadás tippek: Horvátország - Norvégia

2018-01-20
Jól bevált szokáson ne változtass elv alapján fogadunk a szombati napon. Ismét kézi-Eb, ismét over!

Horvátország - Norvégia

Online sportfogadás tipp: Norvégia góljai 27.5 fölött

Bwin odds: 1.80

Kezdés: szombat, 20:15

 

A horvát és a norvég válogatott kulcsmeccset játszik, hisz az I jelű hatosban négy együttes rendelkezik 4 ponttal. Viszont a franciák és a svédek egy meccsel kevesebbet játszottak, szóval a horvát és a norvég válogatott győzelmi kényszerben játszik.

A tippünk nem zsákbamacska, norvég sikerre, és norvég overre szavazunk. Az alap a horvát-svéd meccs, ahol a sárga-kékek 35-31-re nyertek, a végeredmény pedig még szorosabb is, mint maga a meccs volt, mert Svédország lemosta a hazai együttes, 7-8 is volt közte, amikor a végén Cupicék még faragtak a hátrányból.

Na, mármost a norvég csapat kb. olyan mint a svéd, csak jobb. Jobb, mert még gyorsabb, még pontosabb, és még erősebb a kerete. Ahogy korábban is írtuk, Norvégia még nem játszott olyan meccset itt az Eb-n, ahol ne dobott volna legalább 30-at. A második szakaszban a szerbek is 32-őt kaptak Sagosenéktől, szóval kár ezt ragozni, mert a 30-at Horvátország is lenyeli. A tippünk a norvég gólok száma 27.5 fölött opció, tehát még az is belefér, ha most kettővel 30 alatt maradnak, de valószínűleg nem fognak!

Címkék: sportfogadás, tipp,