Sportfogadás tippek: Horvátország - Mexikó

2014-06-23
Az A csoportban három csapat juthat még tovább. A brazilok aligha esnek ki, hisz Kamerun ellen játszanak, így a Horvátország-Mexikó találkozónak óriási tétje van. A horvátoknak nyerniük kell, ha tovább szeretnének jutni!

Horvátország - Mexikó

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

Brazília és Mexikó 4-4 ponttal áll, Horvátországnak 3 egysége van, Kamerun pedig nulla ponttal már kiesett. Brazília vélhetően begyalulja Webóékat, ám a Horvátország-Mexikó meccsen igazi futballt láthatunk majd.

A horvátoknak nyerniük kell, ha tovább szeretnének jutni. Ez tény, ebből kell kiindulni. Mexikónak jó a döntetlen, ám a dalmátok ellen nem lehet, és nem is érdemes ikszre játszani. Mindkét együttes megérdemelné, hogy a második körbe jusson, de valamelyikőjük búcsúzik. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ennek a két együttesnek már kezdődik az egyenes kieséses szakasz.

Niko Kovac, a horvátok szövetségi kapitánya 4-2-3-1-es hadrendben küldi pályára csapatát. Pletikosa előtt játszik a négy védő, széleken Srna és Pranjic, középen Corluka és Lovren. Rakitic és Modric stabilizálja a középpályát, ők azok, akiken a legtöbb múlik majd, hisz szűrniük is kell, de irányítani is. Ám ha azt nézzük, hogy Modric már a Real játékosa, Rakitic pedig a Barca labdarúgója lesz, azért érezhetjük, hogy igazán jó spílerről van szó. A kreatív zónából kikerül Kovacic, jön a helyére Sammir. Olic és Perisic játszik széleken, Mandzukic pedig legelöl

Mexikó támadásban 3-5-2-t, védekezésben 5-3-2-t játszik. Layún és Aguilar feladat speciális, ha támadnak, nekik nagyon oda kell figyelni a védelem és a középpálya szélein, hogy mikor hová helyezkednek. A védelem közepén Rafa Marquez, valamint Moreno, és F. J. Rodriguez. Lényeg az, hogy 5 védekező típusú játékos lesz a pályán, plusz ugye Guardado és Herrera. Ugyanakkor Layún vagy Guardado előszeretettel segíti a támadásokat, Guardado péládul sokkal előrébb játszik itt a válogatottban, mint a Leverkusenben. Elöl dos Santos és Peralta, és a középpályán kap még helyet José Vazquez, akinek irányítania kéne. Mexikó a stabilitásra fekteti a hangsúlyt, de így volt ez az első két meccsen is.

A meccs mindenképp izgalmas lesz, hisz nem lesz olyan eredmény, amelyik mindkét csapatnak jó. Ha vezet Mexikó, vagy iksz az állás, akkor a horvátoknak kell többet kockáztatni, ha a horvátok vezetnek, akkor Mexikónak kell lépnie. A meccs elején valószínűleg a horvátok próbálnak majd irányítani, de Mexikó kontrákból is szerezhet gólt. Peralta erős és gyors, dos Santos pedig gyors, és remekül cselez. Dos Santos Corlukát vagy Lovrent egy-egyben tízből legalább hétszer megveri. De a horvátoknál is ott van a Rakitic-Modric páros, amely képes meccseket eldönteni, és akkor még nem is említettük Mandzukicot, aki egyelőre még a Bayern labdarúgója. Klasszis játékosok a világ legjobb klubjaiból, szóval ez az 1.5 gól fölött opció 1.33-as oddson elég jónak tűnik így elsőre!

Sok sikert a tipphez, a meccshez pedig jó szórakozást!

Címkék: sportfogadás, tipp,