Sportfogadás tippek: Honduras - Spanyolország

2012-07-29
Rendben van, hogy az Olimpián nem a foci az, amire a leginkább figyel a világ, de kikapni egyik csapat sem szeretne. Sőt épp ellenkezőleg! Az aranyra is esélyesnek tartott spanyol fiatalok viszont meglepetésre vereséggel kezdték a tornát, ma kötelező a javítás Honduras ellen!

Honduras-Spanyolország

Tipp: Spanyolország góljai 1.5 fölött

Odds: 1.36

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Vitán fölül áll, hogy ez a spanyol válogatott jóval többre hivatott, mint amit Japán ellen mutatott. A nyitómeccsükön ugyanis úgy kaptak ki 1-0-ra az ázsaiaiaktól, hogy nyugodtan lehetett volna az 4-0 is, ha a japán srácok csak a ziccereik felét berúgják. A spanyol tili-toli nagyon nem állt jól ennek a csapatnak. Azt a játékot meg kellene hagyni a Barcának, hogy az működjön, minimum kell egy Xavi, és egy Iniesta.

Ez a soanyol csapat is remek játékosokból áll, de nekik sokkal racionálisabb focira lenne szükségük, valami olyasmire, mint amit a Selecao mutatott Egyiptom ellen 45 percig. Isco, Mata, Jordi Alba és a többiek mind-mind erős bajnokságokban edződnek, kupameccseket játszanak, tehát hozzá vannak szokva ahhoz, hogy teljesítménykényszerben játszanak. A hondurasi fiatalok sem rosszak, futnak, hajtanak, de egyénileg azért posztonként jobbak a soanyolok, és persze csapatként is. Egy dolog hiányzik, vagyis hiányzott Japán ellen, ez pedig az alázat. Az már nem elég, hogy kivigyük a mezt a pályára. Elmúltak azok az idők, mi magyarok már csak tudjuk...

Spanyolország ma oda fog csapni, az a torna egyik legnagyobb blamája lenne, ha a csoportból sem jutnának tovább. Honduras döntetlennel kezdett, kettőt lőtt, kettőt kapott egy nagyon is nézhető meccsen Marokkó ellen. Ha az észak-afrikai csapat kétszer mattolta a Hondurasi védelmet, akkor egy motivált spanyol csapatnak sem kéne, hogy gondot okozzon.

Nem is fog! Az odds nem túl magas, ellenben 'tuti' !

Címkék: sportfogadás, tipp,