Sportfogadás tippek: Hollandia - Szlovákia

2014-12-14
Szlovákia meglepetésre megverte Szerbiát a csoport utolsó meccsén, így továbbjutott a középdöntő. Meglepetés? Inkább nevezzük bundának!

Hollandia - Szlovákia

Tipp: Hollandia nyer

Odds: 1.21

Iroda: unibet

Kezdés: ma 20:30

Szóval visszatérve arra a szerb-szlovák meccsre, Lekicék alaposan lecsalták. Két kör után nulla pontjuk volt, ha nyernek is Szlovákia ellen, 0 pontot visznek tovább. Felmérték a reális esélyeket, és jobbnak látták, ha odaadják a szlovákoknak a meccset. Lekicék sérülten nem akarták még három meccset lejátszani, hisz éremért nem küzdhettek volna. Azért az, amikor a franciák ellen az első fi-ben 3 gólt dobtak, az jelezte, hogy milyen állapotban van a szerb együttes. Persze így is lazán verik Szlovákiát, de nem akarták.

Szlovákia nagyon gyenge csapat, már ha az olyan együttesekhez viszonyítjuk, mint Hollandia. Grooték kegyetlen jó formában vannak, és azt se feledjük, hogy három pontot vittek tovább a csoportból, így akár éremért is játszhatnak. Ez a mai meccs a kötelező kategória, ja és ne feledjük, amíg a szlovákok ászai vért izzadtak a szerbek elleni csoportmeccsen, addig a hollandok legjobbjai a padról nézték azt, ahogy a kiegészítő emberek játszanak tét nélküli meccsen Horvátországgal.

Groot például 12 percet játszott, Polmann pályára sem lépett. Azért az sokat számít ilyen sorozatterhelés mellett. Nem igazán említhető egy lapon a szlovák és a holland válogatott, ha Groot és Polmann jó napit fog ki, nem 1-2, hanem 8-10 gól lesz a két együttes között. Rég volt már ennyire biztos tippünk, mint ez!

Aki kihagyja, biztosan bánni fogja. Nem túé magas az 1.21-es odds, de jönni fog, és ez a lényeg! Egyszerűen minden poszton jobb Hollandia, a lányok jó formában vannak, és kellően rá is pihentek a meccsre!

Sok sikert mindenkinek.

Címkék: sportfogadás, tipp,