Sportfogadás tippek: Hollandia - Spanyolország

2015-03-31
Hétvégén lezajlottak az EB-selejtezők, ám ma még több barátságos találkozóra kerül sor. Hogy ezeknek semmi értelmük azt mindenki tudja, csak arra valók, hogy a sportfogadók zsebéből pénzt csaljanak ki.

Hollandia - Spanyolország

Tipp: 3 gól alatt AH

Odss:1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

Hollandia és Spanyolország is játszott a hétvégén EB-selejtezőt. A hollandok ismét szenvedtek, Törökország ellen az utolsó percben sikerült berúgni Sneijder révén az egyenlítő gólt. Spanyolország viszont jó szokásához híven minimalista focival 1-0-ra nyert, nincs miről beszélni. Célfutballt játszik a spanyol válogatott is, a Hegyi Ivánt kivéve nem nagyon van ember az országban, aki végig tud nézni egy olyan meccset, ahol a spanyol válogatott egy gyengébb csapat ellen játszik.

Hogy ennek a mai holland-spanyol meccsnek mi értelme van, senki sem tudja. Elvileg lehetne parázs kis meccs ez, hisz emlékezzünk csak vissza, a VB-n a hollandok rendesen elkalapálták a spanyol armadát. Igen ám, de majd egy Andrés Iniesta pont erre a meccsre fog rápörögni, amikor egy szezonban 55-60 tétmeccset játszik? És ezzel nagyjából minden spíler így van, mert ezek a játékosok bajnoki címekért, különböző trófeákért küzdenek.

Ezen a mai meccsen aki pályára lép, csak arra fog ügyelni, nehogy lesérüljön. Az hétszentség, hogy a klubedzők is felhívták játékosaik figyelmét arra, hogy csak okosan! Hiába két jó csapat, itt bizony nem rágjuk tövig körmeinket az izgalomtól. Kevés helyzet várható, a középpályások meg a védők tologatják majd a lasztit, aztán ennyi. Valljuk be, az nem túl izgalmas látvány, amikor a négy védő passzolgat, néha-néha egy középpályás visszalép, elkéri a labdát, de aztán ő is inkább visszafelé passzol, mi meg ámulunk, hogy egy-egy spíler 95-100%-os pontossággal passzol.

Ma ezek a srácok csak arra fognak ügyelni, le ne sérüljenek, mert senki sem szeretne elesni a klubcsapatában a zsíros prémiumtól! Spanyolországnak pl. remek csapata van, de az 100%-hogy ezek a srácok ilyen himi-humi meccsen két fűszálat nem tesznek majd keresztbe.

A spanyol labdarúgó-válogatott utolsó hat barátságos meccsén egyszer sem született két gólnál több! Most sem fog!

Címkék: sportfogadás, tipp,