Sportfogadás tippek: Hollandia - Németország

2012-11-14
A mai nap folyamán számtalan válogatott meccset rendeznek szerte a világban. Pályára lép a magyar nemzeti tizenegy is Norvégia legjobbjai ellen, mi azonban a Hollandia-Németország találkozóra fókuszálunk!

Hollandia - Németország

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

Hollandia és Németország meghatározó csapatai a világ labdarúgásának. Ezek a csapatok csak egymás ellen tudnak olyan mérkőzést játszani, ahol nincs előre lefutva a találkozó. Ma 20:30-as kezdettel Amszterdamban találkoznak, és ismét összemérik erejüket.

Hiányzók lesznek szép számmal mindkét oldalon, ettől függetlenül izgalmas és góldús meccsre számíthatunk.

Hazai oldalon egyből egy fontos hiányzó, Stekelenburg kapus helyén várhatóan Krul fog lehetőséghez jutni. A védelemből van der Wiel hiányzik, az ő posztján Rhijn játszik majd.Középpálya sem lesz teljesen flott, Strootman és Sneijder sem lép ma pályára, míg a támadók közül combsérülése miatt van Persie hagyja ki a mai találkozót!

A vendégeknél  Neuer véd a hírek szerint, de a védelemben lesznek hiányzók. jobb oldalon Höwedes kaphat szerepet, Boateng ugyanis ezt a derbit kihagyja. Schweini és Kroos beteg, Khedira szintén nem 100%-os és Özil sem lép pályára a Nationalelfben, így a középpálya tényleg eléggé 'avantgard' lesz. A Bender ikrek kezdhetnek, a támadó szekcióban pedig a dortmundi ördögfiókák, Reus és Götze mellett a Bayern képviseletében Müller léphet pályára. Gomez és Klose hiányában pedig Podolski juthat lehetőséghez a kezdőben, ami szintén nem megszokott dolog!

Löw irányítása alatt ilyen csapat még nem nagyon állt össze, de ennek a találkozónak a kísérletezés a célja. Érdekes lesz majd látni a német támadásokat, hisz Poldi herceg nem a Klose, Gomez féle erőcsatár vonalat képviseli. Kicsit olyan Barcás játékot várhatunk, ahol nincs igazi csatár, majd ahogy a szituáció kívánja, ahogy kijön a lépés, az kerül gólhelyzetbe. A Dortmundnál sem elsősorban Lewandowski, hanem Götze és Reus játéka meghatározó, és ami azt illet, rugdossák is a gólokat számolatlanul!

A hollandoknak tehát nem a legerősebb német csapattal kell szembenézniük, de olyat mondani egy német csapatra, hogy tartalékos, az bűn lenne! A hazaiaknál 4-3-3-as felállást láthatunk, az Oranje, és nagyjából minden holland klubcsapat is ilyen hadrendben lép pályára. Elöl Robben, Huntelaar és Kuyt kezdhet, ami bizony nem gyenge!

A múltban is meg-megszórták egymást, nem lesz ez másként ma sem!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,