Sportfogadás tippek: Hollandia - Costa Rica

2014-07-05
Németország és Brazília már az elődöntőbe jutott, ma ugyanerre van lehetősége a Robben vezette Oranjének is. Az ellenfél, melyet le kéne gyűrni, a torna meglepetéscsapata, Costa Rica.

Hollandia - Costa Rica

Tipp. Hollandia jut tovább

Odds: 1.20

Iroda: bet365

Kezdés: ma 22:00

 

Hollandia rögtön a nyitómeccsen tudatosította a világgal, hogy a végső győzelemre is esélyes. Alaposan kitömte a világbajnok spanyol csapatot, majd Ausztrália és Chíle ellen is nyerni tudott. A nyolcaddöntőben már alaposan megizzadtak, de hiába vezetett az el Tri dos Santos góljával, a hajrában Sneijder és Huntelaar góljaival fordítani tudott az Oranje.

Hollandia eredményes focit játszik, ami elsősorban Robbennek köszönhető. Arjen Robben az a játékos, aki meg tudja bontani az ellenfelek védelmét. Gólokat lő, gólpasszokat ad, vagy büntetőket harcol ki. Rendkívül jó formában van, egyedül is képes lehet hozni a meccset Hollandia számára.

Robben a világ legjobb, legrutinosabb védőit is képes megetetni, Costa Rica bekkjei nincsenek felkészülve egy Robben típusú játékosra. Ám badarság lenne azt mondani, hogy elég lenne Robbent kikapcsolni, hisz ott van még van Persie, Blind, Wijnaldum és a többiek, akik mind-mind klasszis játékosok.

Hollandia válogatottja jól képzett labdarúgókból áll, sokat birtokolják majd a labdát, és ha megfelelően direkt is lesz a játéka a csapatnak, könnyen megszórhatják Costa Ricát a narancsmezesek.

Robben és van Persie még gólkirály is lehet, az utóbbi meccseken Müller, Messi és Neymar sem talált be. James igen, de ő tegnap kiesett, és Neymar VB-jének is lőttek. Van Persie és Robben van olyan klasszis, hogy egy Costa Rica ellen 2-3 gólt is összehozzon.

Costa Rica így is csodát tett, ki gondolta volna a VB előtt, hogy továbbjut csoportelsőként Uruguay, Olaszország és Anglia mellett. A VB előtt ezt a csapatot valószínűleg senki sem vette komolyan. Hollandia viszont tudja, hogy Costa Rica ellen nem lehet alibizni, kivárásra bazírozni. Rögtön a meccs elejétől kezdve oda kell figyelni, a védőknek pedig Campbellre és Ruizra figyelni. A hollandok viszont Ruizt jól ismerik, hisz az Eredivisieben játszik, Indiék pedig képesek semlegesíteni Campbellt, mindössze annyi a feladat, hogy nem szabad hagyni felgyorsítani.

Hollandia két-három gólt biztosan bepasszíroz Navas kapujába, ez pedig Campbellék képtelenek elöl ellensúlyozni. Nyer Hollandia, és magabiztosan jut az elődöntőbe.

Várható kezdőcsapatok:

Hollandia: Cilessen-de Vrij-Vlaar-M. Indi-Janmaat-Blind-Kuyt-Wijnaldum-Sneijder-Robben-van Persie

Costa Rica: Navas-Gamboa-Umana-Gonzalez-Acosta-Diaz-Borges-Tejada-Ruiz-Bolanos-Campbell

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,