Sportfogadás tippek: Hollandia-Németország

2016-12-04
Vasárnap kezdődik a 2016-os női kézi-Eb, nézzünk egy tippet az első játéknapról!

Hollandia - Németország

Online sportfogadási tipp: Hollandia nyer

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: 1.30

Kezdés: vasárnap 18:30

 

Az esélyek egyértelműek. Németország valószínűleg ezen a tornán nem lesz faktor, és ezt ki merjük jelenteni annak ellenére, hogy a német csapatot soha, semmilyen sportban nem lehet leírni.  Viszont most nem tűnik egy túl egységes társaságnak. Susan Müller nincs, aki egy magának való csaj, de amikor pályán volt és játszott, úgy 8-10 gólt előre be lehetett írni a neve mellé. Védekezésben nincs Althaus, aki évekig volt a védelem oszlopa.

A németeknél 3 játékos van, akinek 100-nál több válogatottbeli gólja van, ellenben a hollandoknál 11 ilyen játékost találunk. Ez azért nem gyenge, ráadásul a 16-os keretben ugye van két kapus, akit ki is vehetünk. A 14 mezőnyjátékos közül 11-nek van legalább 100 válogatottbeli gólja.

Igazából minden egyes szó vagy sor, amit írnánk, csak időhúzás lenne. Rengeteg kézivel foglalkozó cikk, portál az Eb-győzelemre legesélyesebb csapatnak tartja a hollandot! Ez a csapat nagyon rutinos, visszatér Wisser, egyik válogatottnak sincs olyan tűzereje, mint a hollandnak.

Németország igazából maga alatt van, nem is oly rég a Gullden és Roberts nélküli svéd csapattal játszottak felkészülési meccset, ahol félidőre 10 gól hátrányban voltak. Soha nem írhatjuk le a németeket, de az fix, hogy ezen a meccsen most nincs esélye Lörperéknek!

Címkék: sportfogadás, tipp,