Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Werder Bremen

2012-12-02
Sajnos a tegnapi derbik nem azt hozták, amit elvártunk tőlük. Mind a Bayern-BVB, mind a madridi derbi unalmas, túltaktikázott, óvetos futballt hozott. Az biztos, hogy a Hoffi és a Werder ezektől sokkal szórakoztatóbb meccset fog játszani!

Hoffenheim-Werder Bremen

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.60

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

Jó kis meccsnek igérkezik ez az összecsapás! Egyik csapat sem áll túl fényesen, mindketten az 'alsóházban' tengődnek. Bizony, nagyon kéne a három pont mindkét együttesnek, és pont ez az, ami miatt ontják majd a gólokat ma délután!

A Werder amúgy is egy olyan csapat, amelyben több van. A játékoskeret alapján Európa Liga indulásért kellene küzdeniük, de ettől jelen esetben nagyon távol állnak...

A Hoffi pedig idén gödörben van, de nem is csoda. Legjobbjaukat mindig eladják, akiből pénzt tudnak csinálni, abból csináltak. Viszont olyan kiárúsítást rendeztek, hogy lassan kiesnek. Főleg a védelem az, ami tragédia! Az élvonalban a Hoffi kapta a legtöbb gólt, 14 meccsen 32-t szedtek be!

Legutóbb a -nem a támadójátékáról híres- Nürnberg ellen kaptak ki 4-2-re, de a Leverkusen is elverte őket 2-1-re, és a szintén vergődő Wolfsburg is hármat rúgott nekik... Nem a Bayern, nem a Dortmund rúgott nekik mostanában 3-4 gólt, hanem kiesőjelöltek...

Ugyanakkor elöl rendre összehoznak egyet, néha kettőt is :D

Egymás elleni meccseket tekintve egy 2008-as találkozó emelkedik ki gólok szempontjából, ott 5-4-es Werder siker született. Ha ennyi gólt nem is hoznak ma össze, nekünk már egy 2-1 is bőven megfelel.

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,