Sportfogadás tippek: Hoffenheim - VfL Wolsburg

2012-11-18
A németek jó szokásukhoz híven mára is hagytak két bajnokit! Mi a Hoffenheim és a Wolfsburg párharcáról szállítjuk a tippet, nézzük is gyorsan, mire gondolunk.

Hoffenheim - VfL Wolfsburg

Tipp: Wolfsburg góljai 1.5 felett

Odds: 2.37

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

Ha a tabellára nézünk, akkor azt látjuk, hogy a Hoffi a 13. helyen áll, míg a Wolfi mindössze a 16. pozíciót tudhatja magáénak! Igen ám, de amióta Magath mestert lapátra tették, a Wolfsburg elkezdett meccseket nyerni! Magath-al 8 meccsből egyet nyert a Wolfi, míg Köstnerrel 3-ból kettőt! Érezhetjük a különbséget...

Ami látszik a csapaton, az a felszabadultság. Magath túledzette őket, kétség sem férhet hozzá. Többször írtuk már, hogy a Diegohoz hasonló focistáknak nem az kell, hogy napi három edzésen vegyenek részt, hanem az, hogy a kedvében járjanak. Magath mesterrel sosem jött ki, picit más elveket vallottak ők ketten, és kétfelé húztak. Most, hogy Köstner ül a padon, Diego újra a régi!

Legutóbb két góllal jelentkezett, és amikor a gólja után odafutott a mesterhez, na az mindent elmondott, milyen viszonyban volt ő és Magath! Egyébként ez a Wolfsburg többre hivatott. A sérültek is gyorsabban lábadoznak, hogy nincs Magath. Már csak Pilar és Helmes sérült, amíg a hazaiaknál öten nem bevethetőek.

A Hoffi egyébként olyan csapat, amely inkább a játékosok egyéni képességeire épít. Na, nem direkt, de csapatként valahogy nem funkcionálnak. A védelmük meg kritikán aluli, 23 gólt szedtek be 11 forduló alatt! Konkréten a liga leggyengébb védelme a hoffenheimi, ahonnan ugya most Compper is hiányzik...

Ez a Hoffenheim a magára találó Wolfsburg ellen nem ússza meg kettő alatt. Diego, Dost, Olic és Hasebe gondoskodnak a gólokról!

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,