Sportfogadás tippek: Hoffenheim - VfB Stuttgart

2013-02-17
Sok érdekes kérdéssel szembesülünk e találkozó kapcsán, de a legfőbb kérdés mégis az, szerez-e pontot 2013-ban, azaz idén először a VfB!? Ugyanis 5 bajnokin eddig 5 vereségük van, ami több, mint ciki...

Hoffenheim - VfB Stuttgart

Tipp: X2

Odds: 1.66

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

Az biztos, hogy hiába két kutyaütő együttes jelenleg a Hoffi és a Stuttgart, nagyon élvezetes kis meccset varázsolnak majd elénk! A hazaiak győzelmi kényszerben játszanak, és pont az ellen a VfB Stuttgart ellen, akiket még egy hosszú hajrával be is előzhetnek. Ezekre a meccsekre szokás ráhúzni a 'hatpontos' jelzőt.

A Hoffi Gomessel a kapuban azért stabilabb együttes benyomását kelti, de a támadójáték továbbra is kritikán aluli. Márpedig rúgott gól, vagy inkább gólok nélkül meccset nyerni nem egyszerű. Legutóbb a tartalékos Hannovernek is elég volt egy gól a három ponthoz...

Labbadiáék pedig tényleg arra készülnek, hogy pontot szerezzenek, lehetőleg hármat. Csütörtökön EL meccsen sem ment nekik nagyon a futball, és az ürességtől kongó stadion is frusztráló lehetett. Ugyanakkor a szurkolók így üzentek, hogy vagy fociznak, vagy ha nem, akkor ilyen játékra senki sem kíváncsi. Kis túlzással több genki szurkoló volt a VfB hazai EL meccsen, mint stuttgarti.

Ezen a baden-württenbergi összecsapáson azért nem esélytelen a Stuttgart, mert az ellenfél is csak vergődik. Ráadásul a Hoffi tele van sérülttel, eltiltottal. Vukcevic, Salihovic, Rudy, Shiplock, Jaissle, Criss vagy épp Firminho sem bevethető ma délután, nélkülük pedig nehéz lesz bármit is kezdeni!

A Stuttgartnál azért van egy Ibisevic, egy Harnik, egy Gentner, akik bármikor villanhatnak. Aztán a Hannover bizonyította múlthéten, hogy egy villanás is elég lehet a pontokhoz. Sokkal több lehetőség rejlik a Stuttgartban, sokkal több van bennük, mint amit eddig mutattak!

A mi tippünk, hogy ma megszakad a VfB förtelmes sorozata, és ha három pontot nem is, egyet mindenképp elhoznak a Hoffenheimtől!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,