Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Liverpool

2017-08-15
Pár hely még kiadó a BL-főtáblán, melyek közül egyet a Hoffenheim és a Liverpool párharc győztese tudhat magáénak. Nézzük az esélyeket

Hoffenheim - Liverpool

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

TippmixPro odds: 1.50

Kezdés: kedd, 20:45

 

A Bajnokok Ligája főtábla a tét, a presztízs mellett rengeteg pénz sorsa dől el ezen a párharcon is. Amelyik együttes a BL-be kerül, az komoly pénzt kasszírozhat, míg a vesztes csak az Európa Ligában folytatja, márpedig anyagilag a két sorozat nem igazán hasonlítható össze.

A Hoffenheim az előző idényben a Bundesliga 4. helyén zárt, kiemelt csapatot kapott a Liverpool személyében. Az angol együttes a favorit, de ez leginkább annak szól, hogy nagyobb a csapat múltja, nagyobb a szurkolói bázis, így egyértelműen többen is fogadnak a Vörösökre.

A német együttes a nyáron elveszítette Schart, Sülét és Rudy-t, három alapember távozott. Főleg a védekezés láthatja kárát, mert tavaly nagyon stabil együttes volt a Hoffenheim, az említett három játékos egyaránt a védekezésért felelt, alapember volt.

A hazaiaknál a friss igazolás, Nordtveit egyből a kezdőben kaphat helyet, Vogt és Hübner lehet még ott a védelemben. a széleket majd Toljan és Schultz zárhatja le, utóbbi szintén a nyáron érkezett. Ahhoz, hogy a 3-5-2-es rendszer működjön, nem árt az összeszokottság. Ez a védelemben nem feltétlenül lesz meg, viszont a kreatív zónában Amiri, Polanski, Demirbay, Wagner és Krmaric azért összeszokott, ismerik egymás erősségeit, mozgásait, aminek lehet eredménye.

Ami a Liverpoolt illeti, hétvégén a Watford otthonában 3-3-at játszott, volt bőven kapott és lőtt gólt is. Clyne a védelemből hiányzik sérülés miatt, elöl Sturridge, Lallana és vélhetően Coutinho. Utóbbi elvileg sérült, gyakorlatilag viszont nem dőlt el a sorsa, több sztárcsapattal összehozták pletyka szinten. Aztán ha most pályára lép, akkor idén más csapat színeiben már nem játszhatna a BL-ben. Mignolet előtt Alexander-Arnold, Lovren, Matip és Moreno játszhat. A középpályán a Can-Henderson-Wijnaldum trió, elöl pedig Firmino, Mané és Salah. Ez egy az egyben ugyanaz a kezdő, amely a Watford elleni bajnokin kezdett. Ott 3-3 lett a végeredmény, a 'pool három gólt lőtt és hármat kapott. A Hoffenheim márpedig simán van olyan erős, mint a Watford, és akkor finomak vagyunk.

A Liverpool együttese gólt, gólokat akar lőni idegenben, még ha netán iksz is lesz a mai meccs vége, egy jó 3-3 sokkal jobb eredmény lenne, mint mondjuk a 0-0 vagy az 1-1. A Hoffenheim pedig szeretne otthon előnyt kiharcolni a visszavágó előtt. Krmaric és Wagner kellemetlen támadó, és ugyanilyen kellemetlen stílusú csatár Szalai is, mert arra is van esély, hogy a magyar támadó is pályára lép.

Nem biztos, hogy a 'pool belemegy egy hétvégi 3-3-hoz hasonló adok-kapokba, de még az is lehet. Klopp mester csapata mindig őszinte futballt játszik, és ha a Vörösök arra mennek, hogy idegenben berámoljanak párat, akkor az is benne vana apakliban, hogy ugyanígy kap is egy-két dugót. A tét nagy, mégis az a tippünk, hogy ez szórakoztató meccs lesz lüktető tempóval és gólokkal.

Címkék: sportfogadás, tipp,