Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Leverkusen

2013-10-18
A válogatott meccsek után újra a klubfocié lesz a főszerep, és nem is nyithatnánk jobb meccsel, mint a Hoffi-Leverkusen!

Hoffenheim - Leverkusen

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.53

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Hoffenheim ismét a régi! Rúgja is a gólokat, nyeli is, igazán élvezetes meccseket játszanak minden alkalommal. Amolyan all-in jelszóval játszanak, azaz mindent feltesznek egy lapra. Ha bejön, akkor zsebre teszik a pontokat, he nem, akkor zakó. Ha ikszelnek, akkor is a 2-2 a minimum.

A Hoffi ebben a szezonban még nem játszott olyan meccset, ahol ne esett volna legalább három gól. 5-ös az átlaguk, ami nem gyenge, ha azt nézzük, hogy már a 9. forduló előtt állunk.

 

A Leverkusen szintén támadó felfogású együttes, bár ők azért adnak a védekezésre is. Ugyanakkor elöl a Sam-Son-Kiessling trió kegyetlenül erős, ismerve a Hoffenheim védekezését, meglepő lenne, ha nem születne 2-3 vendég találat. Hypianek ráadásul tartalékolni sem kell, hisz majd csak szerdán lépnek pályára a BL-ben, így a legerősebb kezdőcsapat léphet pályára Hoffenheimben. (Bendert kivéve, hisz ő izomhúzódással bajlódik)

 

Várható kezdők:

Hoffenheim: Casteels-Beck-Abraham-Vestegaard-Toljan-Polanski-Salihovic-Voland-R. Firmino-Byonoussi-Modeste

Leverkusen: Leno-Donatti-Wolfscheid-Toprak-Boenisch-Castro-Reinartz-Rolfes-Sam-Son-Kiessling

 

Jó kis meccs lesz ebből, remélhetőleg sok góllal. A Leverkusen áprilisban 5-0-ra verte a Hoffenheimet, de jól tudjuk, az a Hoffi akkor maga alatt volt. Most azért sokkal ütőképesebb a csapat, ám a Leverkusen sem lett rosszabb! Könnyen lehet, hogy a meccsen ismét lesz öt gól, de a 2-3, vagy az 1-4 lenne a reális.

Jobb csapat a Leverkusen, és meg is nyeri ezt a meccset! Mindkét csapat totális futballt játszik, keveset dajkálgatják a labdát a középpályán. Egy-két húzásból képesek saját kapujuktól eljutni az ellenfél kapujáig, és helyzetbe kerülni. Lesz itt kísérletezés bőven, ráadásul valamennyire fel is töltődtek a srácok, nagyon jó kis meccset játszanak majd egymással a csapatok!

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,