Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Eintracht Frankfurt

2017-04-30
A Bundesliga 31. fordulójának zárómeccsén a Hoffenheim visszaelőzheti a szombaton megbotló Dortmundot. Szalaiék ellenfele vasárnap az Eintracht Frankfurt lesz.

Hoffenheim - Eintracht Frankfurt

Online sportfogadás tipp: Hoffenheim győzelem

Unibet odds: 1.54

Tippmix odds: 1.50

Kezdés: vasárnap 17:30

A Dortmund meglepetésre csak döntetlent játszott a Köln ellen, így a Hoffenheim egy vasárnapi győzelem esetén visszaveheti a harmadik helyet. Erre jó esély kínálkozik, hisz a Frankfurt hétközi kupameccset játszott a Mönchengladbach ellen, ahol volt kétszer 15 perc hosszabbítás, és egy idegőrlő büntetőpárbaj is. A Franfurtnak végül is büntetőkkel sikerül bejutni a DFB Kupa fináléjába, de az fix, hogy itt az idény végén ez a keddi 120 perc elég szépen megterhelte az Eintrachtot.

Vasárnap a Frankfurtnak ismét idegenben kell játszani, ráadásul egy erősebb csapat ellen. A Hoffenheim nem játszott a kupában, ezért frissebb, élesebb lesz a hétvégi bajnokin. A Hoffenheimnek van komoly célja, a Frankfurtnak nem igazán. Az Eintracht valószínűleg egy meccset fog még idén komolyan venni, a BVB elleni DFB Kupa finálét.

Szintén a Hoffenheim mellett szól, hogy Kramaricot kivéve nincs sérült és eltiltott játékos. Sőt, ha nagyon kéne, ő is tudna játszani. Egészen elképesztő, hogy itt az idény végén mindenki bevethető, ami egyrészt szerencse, másrészt a szakmai stáb munkáját dicséri. A Frankfurtnál lesznek kimaradók, a gólvágó Alex Meier ismét kidőlt a szezon végére, de nem játszik Gacinovic, Wallejo, Wolf, Mascarell és Hasebe sem.

A mi tippünk, hogy a frissebb, erősebb Hoffenheim hazai pályán győzni fog a Frankfurt ellen, és kihasználja a Dortmund szombati botlását. Ja, és azt sem árt megemlíteni, hogy a Hoffenheimet ebben a bajnokságban otthon bajnoki meccsen még egyik rivális sem tudta legyőzni. Ikszet azért sokat játszott, de ezen a találkozón a Frankfurttól már az is bravúr lenne, ha egy ikszet ki tudna brusztolni.

Címkék: sportfogadás, tipp,