Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Dortmund

2016-12-16
A múlt heti péntek esti meccs bűn rosszra sikeredett. Láttuk a semmit, de ez most nem fordulhat elő. Hogy miért, a továbbiakból kiderül!

TSG Hoffenheim - Borussia Dortmund

Online sportfogadási tipp: 1. félidő 1 gól felett AH

Bet365 odds: 1.45

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 20:30

 

A Hoffenheim a liga egyetlen veretlen csapata. Már csak két fordulót kell 'kibírni' és akkor úgy mehetek téli szünetre Nagelsmannék, hogy senki sem győzte a TSG-t. Ugyanakkor apró szépséghiba, hogy rengeteg ikszet játszik a csapat, az 1-1 pontok pedig nem fizetnek igazán jól. Ugyanakkor egyelőre BL-indulást érő helyen állnak Süléék, ha ezt tavasszal is tartani tudnák, na az több lenne, mint szimpla meglepetés.

A BVB szürkébb őszt produkál, ami a bajnokikat illeti, de a BL-ben történelmi szezont futnak a sárga-feketék. BL-csoportkörben soha egy csapat sem szerzett több gólt az idei BVB-nél.

A sok lőtt gólra péntek este is szükség lehet, mert az szinte kizárt, hogy a BVB kapott gól nélkül hozza le azt a bajnokit. Nem bevethető a védelem 75%-a. Egyedül Schmelzer hadra fogható, de Piszczek, Sokratis és Bartra sem játszik, valamint nem bevethető Subotic sem. Guerreiro, Castro és Durm sem játszhat, szóval van ott baj bőven. Tuchel törheti a fejét, kik is játszanak majd este. A védelem közepén Ginter és Bender játszik elvileg, szélen talán Passlack, esetleg Pulisic. Sahin sincs, Castro sincs, így az ütköző zóna is puhább lesz a megszokottnál, viszont elöl nincs probléma, Götze, Reus, Aubameyang, Schürrle, Dembelé, és még Kagawa is bevethető, de Mor is odafér a padra. Szóval kreatív játékosból nincs hiány, védőből viszont van bőven.

A Hoffenheim otthon biztosan győzelemre játszik majd, ők is tudják, hogy a BVB milyen problémákkal küzd, és tudják, hogy meg lehet verni a sárga-fekete mezes együttest. Sikerült többeknek, idegenben pedig főleg sebezhető a Dortmund.

A mi tippünk, hogy ezt a meccset mindkét együttes gólra játssza majd. Ja, és azt még nem is említettük, ohgy a BVB-nél Bürki, az első számú kapus is sérült, a veterán Weidenfeller jó párszor eldobhatja magát, ami 'öreg' csontjainak aligha fog jót tenni ebben a hidegben. Tippünk tehát az, hogy óvatoskodásnak helye nem lesz, és nincs is miért görcsölni ezen csapatoknak.

Címkék: sportfogadás, tipp,