Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Bayern München

2015-08-22
A Bayern az első fordulóban 5-0-ra kiütötte a Hamburg SV-t. Könnyen lehet, hogy a nyáron meggyengült Hoffenheim is megkapja a magáét.

Hoffenheim - Bayern

Tipp: Bayern góljai 2.5 gól felett

Odds: 1.80

Iroda: TippmixPro

Kezdés: szombat 15:30

 

A Hoffenheim csapata az első fordulóban a Leverkusen ellen játszott, és hiába szerzett vezetést, a Bayer végül fordítani tudott, és megnyerte a meccset. Vollandék így pont nélkül maradtak, és ez ma aligha változik. Nyáron távozott Modeste és Firmino, őket nem egyszerű pótolni. Kuranyi már túl van a Zeniten, Szalai meg Szalai. Beck is elhagyta a csapatot, szintén kulcsember volt Gisdol csapatában.

A Bayern viszont nem gyengült, sőt még erősödött is. Schweini helyére érkezett egy fiatal és lendületes Vidal, valamint Douglas Costa, aki mindkét szélen használható. Márpedig tudjuk, hogy Ribery és Robben is gyakran sérült, és Costa mindkét szélen klasszis teljesítményre képes.

Az első fordulóban nem adott bele 100%-ot a meccsbe a Bayern, ettől függetlenül lazán 5-0-ra nyert. Ma is ez várható, a bajor henger áthalad a Hoffenheim csapatán is. Hazai oldalon sérült kulcsjátékos nincs, a vendégeknél Ribery, Badstuber, Kirchoff és Kurt sérült, de ahol ilyen mély a keret, ott nincs értelme sérültekről beszélni. A bajor együttes nem fog botlani, simán nyeri majd az aktuális bajnokiját Hoffenheimben!

Várható kezdőcsapatok:

Hoffenheim: Baumann - Kaderabek, Schär, Süle, J.-S. Kim - Schwegler - Schmid, Polanski - Zuber - Volland, Kuranyi
Bayern: Neuer - Lahm, J. Boateng, Benatia, Alaba - Xabi Alonso - Robben, T. Müller, Vidal, Douglas Costa - Lewandowski

Címkék: sportfogadás, tipp,