Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Bayern München

2013-11-02
A német élvonalban ebben a kiírásban még nem játszott olyan meccset a Hoffenheim, ahol ne esett volna legalább három gól. A mi tippünk az, hogy a sorozat folytatódik

Hoffenheim - Bayern München

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

 

Ha a száraz statisztikát nézzük, a Hoffenheim találkozóin 4.8 gól esett átlagban. Ez valami brutálisan magas szám, ráaádsul az benne a szép, hogy nem 1-2 meccs húzza föl az átlagot, hanem minden egyes meccsen esett minimum három gól, amikor a kékek pályára léptek.

Nem valószínű, hogy ma szakad meg a széria, hisz Németország, sőt talán a világ legjobb csapatát látják vendégül. Gisdol mester fiainak nem a védekezés az erősségük idén. A Hoffenheim őszinte futballt játszik, és mint a régi szép időkben, megpróbálják 'túlrúgni' az ellenfelet. Ez párszor sikerült, párszor nem, de hosszútávon kifizetődőbb ez a felfogás, mint minden meccsen ikszre játszani.

A baj ezzel annyi, hogy kisebb csapatok ellen simán tud működni ez a felfogás, viszont egy BVB, vagy jelen esetben a Bayern ellen aligha. Már csak azért sem, mert ha ezeknek a csapatoknak területet ad a Hoffi, ott mindennek vége van. Márpedig a hazaiak nem fognak beállni sündisznóállásba, nem fogják megszállni a saját kapujuk előtti területet. Ugyanúgy fognak játszani, mint egy Nürnberg ellen.

A Bayern alaposan megszórhatja mai ellenfelét. A hírek szerint Robben pihenőt kap, Ribery viszont játszik. Utóbbinak kellenek is a jó meccsek, mert egyre közelebb kerül az aranylabdához minden góllal, minden gólpasszal. Legnagyobb riválisa, Messi tegnap is csak bohóckodott, gólt nem szerzett, szóval Ribery-nek nagyon kellenek a győzelmek.

Müller és Götze játszik majd a franciával Mandzukic mögött, a középpályára pedig visszakerül Javi Martinez. Nagyon bő a bajor keret, de igazából nincs ok a pihentetésre, mert a BL-ben a következő ellenfél a Plzen lesz. Az a Plzen, amely együttest otthon 5-0-ra vertek a bőrnadrágosok.

Tegnap a Dortmund nyert, és a Leverkusen is nyerni fog valószínűleg a Braunschweig ellen. Nyerni kell Guardioláéknak is, és nyerni is fognak. Ez a Hoffenheim neki fog menni a bajoroknak, sőt valószínűleg gólt is lőnek, de az biztos, hogy a totális futballt favorizáló Hoffenheim 4-5 gólt be fog nyelni ma délután.

Nagyon örömteli egyébklént, hogy a hazai csapat mindig felvállalja az őszinte focit. Más kérdés, hogy ma ez egyenlő lesz az öngyilkossággal. De múlthéten a spanyol bajnokságban is volt egy hasonló meccs, amikor a Sevilla 7-3-ra kapott ki a Real Madridtól. Ha ott a Sevilla beáll sünbe, akkor 2-0-ra kap ki, így viszont mindenki szórakozott egy jót, és a Sevilláról is mindenki elismerően írt, annak ellenére, hogy benyeltek 7 gólt, ami ugye önmagában tragédia.

Jó kis meccs lesz ez a Hoffi-Bayern, minimum három gól a tippünk, de talán piciklét csalódottak is lennénk, ha mindössze háromszor zörögnének a hálók.

Sol sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,