Sportfogadás tippek: Hoffenheim - Bayern München

2013-03-03
A ma délutáni Bundesliga meccsen a Hoffenheim a Bayern Münchent fogadja. Nehéz lenne érveket felsorakoztatni a Hoffi pontszerzése mellett, ezért meg sem próbálkozunk vele!

Hoffenheim - Bayern

Tipp: Bayern góljai 1.5 felett

Odds: 1.4

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

A Hoffenheim viszonylag nagy bajban van. Könnyen előfordulhat, hogy több szép sikeres év után kiesnek az élvonalból. Most ott tart a csapat, hogy a cél az osztályozó, ahol két meccsen kell bizonyítani a Bundesliga Ii-es harmadik helyezetje ellen.

A Hoffenheim idén nem egy szerencsés csapat, kezdve Vukcevic sajnálatos balesetétől egészen máig. Egész idényben sérülések, eltiltások nehezítik a csapat helyzetét, és -mondhatni természetesen- így van ez ma is. A kapuban ott lesz Gomes, aki talán a csapat legjobbja, de ha a védelmet nézzük, egyből Ochs nevével kezdődik, pedig ugye Beck a jobb oldali bekk. Szóviccnek talán közepes, de a Hoffenheim szurkolók aligha örülnek ennek a hírnek. Ribery lesz az, akit meg kell fognia Ochsnak...

Eltiltás miatt a lengyel Polanski is hiányzik, de hogy a védelemnél maradjunk, Delpierre, Chriss és Jaissle is kisebb nagyobb sérülés miatt kimarad a mai meccsen a kezdőből, és alighanem a keretből is. Salihovic és Rudy a középpályáról hiányzik majd, szóval nem lesz egyszerű dolga a hazai csapatnak.

A Bayernnél a Pizzaro, Rafinha, Badstuber trió hiányzik majd, bár aligha játszanának. A hírek szerint Heynckes nem nagyon tartalékol, és az alapcsapat játszk ma délután. A védelem közepén Dante és Boateng, széleken Alaba és Lahm. Középen Javi Martinez szűr Schweinivel, elöl Kroos játszik középen, bal szélen Ribery, jobb szélen Müller. Ellöl pedig Mandzukic, aki Gomezt szorította ki a kezdőből, úgy tűnik végleg.

Majd jövő héten tartalékol Heynckes mester, mert az Arsenal ellen azért kell az energia, de a Bayernnél a tartalékolás azt jelenti, hogy jön Robben, Gomez és Shaquiri...

Hihetetlen erős ez a bajor társaság, könyen lehet, hogy a Werder elleni meccset követően egy újabb gálát rendeznek!

Sok sikert mindenkinek a mai napra is!

Címkék: sportfogadás, tipp,