Sportfogadás tippek: Hertha Berlin - VfB Stuttgart

2014-10-03
A Bundesliga 7. fordulója a Hertha-Stuttgart találkozóval indul. Jó kis meccs lesz, hisz mindkét együttes gyengén kezdte a szezont, de pont ezért mindketten javítani szeretnének.

Hertha Berlin - Stuttgart

tipp: 1.5 gól felett

odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

A Berlin és a Stuttgart mérlege közös: Hat forduló alatt mindkét együttes 5 pontot gyűjtött. Ez botrányosan kevés. A Berlinnek erőt adhat, hogy egyetlen győzelmüket pont hazai pályán hozták össze, legutóbb a Wolfsburg ellen. A Stuttgart pedig abban bízhat, hogy folytatja a feltámadást, hisz legutóbbi két találkozóján nyert a Hannover ellen, és pontot rabolt Dortmundban a BVB-től.

A Berlinnek keményebben kell játszani, a statisztikusok kimutatták, hogy keveset futnak a játékosok, és a párharcokban sem elég jók, messze elmaradnak a Bundesliga átlagtól. Luhukay vélhetően elmondta ezt a srácoknak, és vélhetően a berlini srácok sem akarnak nyuszik lenni. Valószínűleg meg akarják mutatni országnak-világnak, hogy ennél azért többet tudnak.

A svábok sem fogják megadni magukat, az a csapat, amely két gólt lő Dortmundban, és pontot szerez, az Berlinben sem esélytelen. Maxim játékra jelentkezik, vele erősödik a támadó zóna. Egy gyors, jól cselező játékos, aki szélről azért vélhetően jópár lasztit küld majd középre. Jó kérdés, Veh bízik-e még Ibisevicben, hisz eléggé impotens most a bosnyák támadó. Lehet, hogy Wernerrel próbálkozik, és egy masszív középpályát rak össze mögé. Maximmal viszont mindenképp javul a csapat, de a vendégeknél is ott lesz Ronny, akinek például a szabadrúgásai is okozhatnak veszélyt Kirschbaum kapujára. Bizony-bizony, Ulreich a padra került Stuttgartban, és szó mi szó, Kirschbaum legutóbb a H96 ellen is megúszta kapott gól nélkül.

Ezen a találkozón jó esély van rá, hogy látunk legalább két gólt. Mindkét csapat nyerni akar, van den Berghéket pedig felpiszkálták a statisztikai kimutatások. Aligha akarnak majd nyuszinak tűnni a berlini srácok, látszódni fog rajtuk az akarás. Aztán ha a svábok nem akarnak megégni, fel kell venniük a kesztyűt! A legutóbbi péntek esti meccs egy dögunalma 0-0-át hozott, ez a meccs annál sokkal izgalmasabb, sokkal gólgazdagabb lesz. A Mainz és a Hoffi megengedhette magának az alibit, a Hertha és a Stuttgart viszont nem szórakozhat, mert könnyen kiesés lehet a vége, ha nem nyernek meccseket.

Várható kezdőcsapatok:

 

Berlin: Kraft - Pekarik, Heitinga, Lustenberger, N. Schulz - Hosogai, Skjelbred - Roy Beerens, Ronny, Haraguchi - Kalou
Stuttgart: Kirschbaum - Klein, Schwaab, Rüdiger, G. Sakai - Gruezo, Oriol Romeu - Leitner, Maxim, Gentner - Ti. Werner
Címkék: sportfogadás, tipp,