Sportfogadás tippek: Hertha Berlin - Hoffenheim

2017-03-31
Péntek este a Bundesliga I-ben összecsap a Hertha Berlin és a Hoffenheim. A tét nagy, hisz mindkét együttes a BL-ben szeretne indulni jövőre.

Hertha Berlin - Hoffenheim

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3 alatt AH

Bet365 odds: 1.40

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek 20:30

 

Dárdai Berlinje és Nagelsmann Hoffenheimje sok dologban hasonlít. Mindkét együttes rendkívül stabil, jól szervezett csapatok. A HBSC mellett szól, hogy mióta Dárdai az edző, péntek esti meccset még nem veszített el. Otthon mindig is erős a Berlin, szóval a péntek esti időpont és a hazai pálya a Hertha mellett szól. A Hoffenheim viszont régóta veretlen, és a vendég együttes előnye, hogy a Hertha nem tud a legerősebb kezdőjével kiállni. Sok a berlini sérült, kimaradó játékos. Schieber, Kurt, Weiser Duda és Lustenberger sem játszik, de vélhetően a gólvágó Kalou sem lesz ott a kezdőben.

Ősszel sem potyogtak a gólok a két együttes bajnokiján, 1-0-ra nyert a Hoffenheim. Amikor legutóbb Berlinben találkoztak, szintén 1-0 lett a vége, akkor a Berlin javára. Ezek az eredmények is jelzik, hogy itt gólzáporra ne nagyon számítsunk. Kikapni egyik fél sem szeretne, bőven benne van a remi is, az is, hogy gól sem születik.

Nagelsmann és Dárdai is alaposan feltérképezte az ellenfelet, hisz a válogatott meccsek miatt erre most a szokásosnál több idő volt. Ismerik egymást alaposan, nem ez a meccs az a fordulóban, ahol zörögni fognak a hálók! ehhez képest a 3 gól alatt AH tippre 1.40-es odds-szal fogadhatunk, egész korrekt szorzó ez a bet365-től!

Címkék: sportfogadás, tipp,