Sportfogadás tippek: Heidenheim - Hertha Berlin

2016-02-10
A Dárdai Pál irányította Hertha Berlin nem csak a bajnokságban szerepel várakozáson fölül, de a DFB Kupában is áll még. Ha megveri másodosztályú ellenfelét, akkor elődöntőbe jut a fővárosi együttes.

Heidenheim - Hertha Berlin

Tipp: Hertha Berlin (DNB)

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: szerda, 19.00

 

A másodosztályú Heidenheim 19 órai kezdettel csap össze az élvonal meglepetéscsapatával, a Hertha Berlinnel. A Heidenheim két éve még a harmadosztályban szerepelt, szóval van potenciál ebben az együttesben. Ugyanakkor itt a DFB Pokal sorozatban eddig nem kapott megoldhatatlan feladatot. A Pirmasens után egy  másodosztályú együttes, a Sandhausen és a harmadosztályú Aue volt az ellenfél. A Heidenheim sikerrel vette az akadályokat, de most egy élvonalbeli csapat, a Hertha Berlin áll az útban.

A Hertha ráadásul az élvonal egyik legjobban védekező csapata, hétvégén épp a BVB-t tartották nullán a berliniek. Dárdai nagyon jól összerakta azt a csapatot, és meccsről-meccsre képes motiválni a srácokat. A HBSC-t külön motiválhatja, hogy a Német Kupa döntőjét Berlinben játsszák, tehát hazai pályán lehetne kupagyőztes a fővárosi csapat.

A Berlinnél egyértelműen a csapatérdek az első. Aki nem áll be a sorba, aki nem illik bele a csapatba, mehet, amerre lát. Ben-Hatirától is megvált a Berlin télen. Dárdai karakán ember, ő jól tudja, kivel szeretne együtt dolgozni, és mint látjuk, az eredmények jelzik, hogy jó úton jár ő is, és a Berlin is. Tudják jól a Herthánál, hogy csak csapatként érhetnek el eredményeket, itt nem játszanak Ronaldók és Messik, de a foci csapatjáték, és a Berlin igazi csapat.

A Berlin ráadásul egy kiszámítható együttes, elég csak megnézni az élvonalbeli mérkőzéseit: A HBSC 20 bajnokijából ötöt veszített el, de mindet kivétel nélkül nívós csapat ellen. A Dortmund, a Wolfsburg, a Schalke, a Gladbach és a Bayern tudta legyőzni a Berlint, szóval Dárdai együttese minimum egy döntetlent mindig elért a tabella második felébe tartozó csapatok ellen. Most egy másodosztályú ellenfél legyőzése a cél, ha az eddigiekből indulunk ki, nem lehet gond a fővárosiaknak a Heidenheim kiverése. A Hertha-siker 2.15-ös oddsal fizet, nagyon úgy néz ki, még mindig nem veszik olyan komolyan a Berlint az irodák, mint kéne. A Hertha DNB opció is 1.50-el szoroz, mindenképp játszható tippnek tűnik ilyen oddsal párosítva.

Várható kezdőcsapatok:
Heidenheim: Ke. Müller - Feick, K. Kraus, Wittek, Philp - Griesbeck, Titsch-Rivero - Leipertz, Schnatterer - Morabit, Thomalla
Berlin: Jarstein
- Weiser, S. Langkamp, Brooks, Plattenhardt - Hegeler, Skjelbred - Haraguchi, Darida, Kalou -
Címkék: sportfogadás, tipp,