Sportfogadás tippek: Hannover - Schalke 04

2014-08-23
Tegnap a München elkezdte a pontgyártást, így a BVB, a Schalke és a Leverkusen nem tehet mást, üldözőbe kell vennie a bajnokot.

Hannover - Schalke

Tipp: Schalke DNB

Odds: 1.55

Iroda: bet365

Kezdés: ma 15:30

A nyitófordulók általában trükkösek, ilyenkor minden csapat meg akarja mutatni, hogy jól sikerült a felkészülés, és mindenki mindent megtesz a győzelem érdekében.

A Hannover viszont a nyáron átalakult, nagy volt a játékosmozgás. Volt, aki abbahagyta, és voltak sokan, akik klubot váltottak. Rengetegen érkeztek, és még többen távoztak. Nincs már Huszti Szabolcs sem, aki a Hannover motorja volt. Nincs Diouf és Ya Konan sem, szóval előröl három olyan játékos távozott, akik az elmúlt években a gólok többségét lőtték. Átalakult a középpálya és a védelem is, szóval idő kell, mire az új Hannover csapattá érik.

A Schalke viszont nem gyengült, sőt talán erősödött is. Érkezett Sam a Leverkusentől, és érkezett Chupo-Moting a Mainztól. Mindkettő hasonló stílusban játszik, rendkívül gyors, jól cselező játékosok, akik kapura is veszélyesek. Huntelaar az ék, és ott van még Goretzka, Draxler és Meyer. Rendkívül lendületes futballra lesz képes ez a csapat, és ha a támadásokat egy egészséges Fuchs is támogatni tudja majd hátulról, ez a csapat minden meccsen megnehezíti majd az ellenfelek dolgát.

Lehet túlzás, de ezzel a gyors spílerekkel a Schalke lehet a Bundesliga Real Madridja. Ha labdát szereznek, olyan gyorsan mennek majd át támadásba, mint nagyon kevesen. Az előző években pont a Hannover ismérve volt a gyors kontratámadás, de ehhez kellett Huszti, aki 30-40 méterről is odatette a labdát üres területre, és kellett Ya Konan vagy Diouf, aki be is futja. Az új Hannover még nincs kész, a Schalke viszont igen. Sam és Chupo-Moting illik ebbe a csapatba, látszik a koncepció is. És akkor még nem lett említve egy Farfan vagy egy Boateng.

Meglepő lenne, ha nem a Schalke nyerne. Hiába kapott ki a csapat a Drezdától hétfőn, ez más meccs lesz. Jobb csapat a gelsenkircheni, és vélhetően nyer is Hannoverben.

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,