Sportfogadás tippek: Hannover - Mönchengladbach

2016-04-15
Mindössze öt forduló van hátra a Bundesliga 2015/16-os szezonjából. Minden meccsnek egyre nagyobb a jelentősége, szinte minden csapatnak van még célja a hátra lévő találkozókkal

Hannover - Mönchengladbach

Tipp: Mönchengladbach győzelem

Odds: 1.62

Iroda: sportingbet

Kezdés: péntek 20:30

 

A 30. forduló előtt a Hannover totál utolsó, régóta nyeretlen. Gyakorlatilag kiesett, talán 1-2% esélye maradt megcsípni az osztályozós helyet, de ez csak inkább elmélet. Szóval a H96 vélhetően búcsúzik az élvonaltól, nem lesz könnyű lejátszani a hátralévő meccseket ennek tudatában. De az összhang sincs meg semmilyen szinten, leírtuk már, hogy rossz döntések sorozata vezetett a kiesésig. A nyáron 6-7 kulcsjátékos távozott, vagy hagyta abba az aktív futballt. Gyenge ősz, Schaaf kinevezése, Szalai és Almeida leigazolása mind-mind rossz döntés volt.

A vendég Gladbach az előző körben nagy lehetőséget szalasztott el. Kikapott az Ingolstadttól, így a Hertha a döntetlenjével is növelte előnyét a Gladbachoz képest, sőt még a Leverkusen is beelőzött. A Bundesben az első 4 hely ér BL-indulást, a Gladbach jelenleg 'csak' ötödik. Innen kellene előre lépni, minimum egy, de inkább két helyet. Öt forduló alatt még 15 pont begyűjthető, szóval lehet még előzni bőven, de ehhez ma a Schubert-csapatnak nyerni kell! Ha a ligautolsó, gyakorlatilag már kiesett H96-ot nem verik el Raffaelék, nincs is helyük a BL-ben.

Jó kérdés, hogyan áll ehhez a mecshez a hazai csapat. Nem valószínű, hogy bárki is bízik a bennmaradásban, tavasszal 12 meccsen mindössze 4 pontot gyűjtött be a csapat. Most nagyjából 5 meccsből 5-öt kéne megnyerni, hogy legyen esély, ami lehetetlen.

Egyébként a Mönchengladbachnak is utolsó esélye, hogy a top4-be beférjen, hisz játszik még a Bayernnel és a Leverkusennel is, azokon a találkozókon benne van a pontvesztés lehetősége. A Gladbach tehát a BL-ért küzd még, a Hannover gyakorlatilag kiesett. Sőt könnyen lehet, hogy Bundesliga rekordot állít fel, és megdönti a Fürth legtöbb hazai vereség egy szezonban rekordját. A Fürthnek a 2012/13-as szezonban 13 hazai zakója volt, a Hannover 12-nél tart most, de még van három hazai találkozója...

Címkék: sportfogadás, tipp,