Sportfogadás tippek: Hamburg SV - Borussia Dortmund

2015-11-20
A Bundesliga 12 napos szünet után indul újra. A 12. forduló nyitómeccsét Hamburgban rendezik, a HSV vendége a 2. helyen álló Borussia Dortmund lesz.

Hamburg SV - Borussia Dortmund

Tipp: Dortmund góljai 1.5 felett

Odds: 1.40

Iroda: bet365

Kezdés: péntek, 20:30

 

A Dortmund a tavalyi viszonylag gyengébb idény után újra jó útra lépett. A Bayern mögött a 2. a tabellán, a lemaradás nem behozhatatlan. A csapat remek meccsekkel szolgálja ki közönségét, már 35 lőtt gólnál tart a sárga-fekete mezes társaság, meccsenként 2.9 gól lő a BVB, de ha az EL és a kupameccseket is nézzük, bőven 3.0 felett van a meccs/lőtt gól átlag.

Aubameyangék utolsó három bajnokijukon nem adták alább három lőtt gólnál, jó esély van rá, hogy ezt a három dugót ma is összehozzák. Jó hír, hogy Reus felépült, így vélhetően kezdőként lép pályára. Kagawa a japán válogatottal lépett pályára, így ő vélhetően a padon kezd, de Reus mellett ott lehet Mkhitaryan és Castro, esetleg a belga Januzaj. Elöl a góllövőlista élén álló gaboni, Aubameyang.

A BVB-nél széleken Schmelzer és Ginter játszhat, Hummels és Sokratis pedig a védelem szívében játszik majd. Középen Gündogan és Weigl léphet pályára.

A HSV-nál érdekes lehet majd a Djourou-Spahic belső védő-páros tevékenysége. Mindkét játékosban benne van a hiba, ráadásul Spahic nagyon frusztrált lehet. Írországban Eb-pótselejtezőn rengeteget melózott, és rengeteget szabálytalankodott. Kész csoda volt, hogy végig a pályán maradhatott. Volt kapitális bakija is, és mivel két éles tétmeccsen van túl, vélhetően fejben és fizikálisan is nagyon fáradt lehet. Egy friss Reus, egy jó formában lévő Aubameyang és Mkhitaryan az őrületbe kergetheti a HSV védelmét.

Érdekesség, hogy az elmúlt két idényben a BVB gólt sem lőtt Hamburgban, de tudni kell, hogy a 2014-es találkozójuk után a BVB fontos BL-találkozót játszott, tavaly pedig nem volt az igazi a BVB. Most jó formában van, jó százalékkal értékesítik a helyzeteket, és mivel nem játszanak a BL-ben, így maximálisan lehet koncentrálni a bajnokikra. A mi tippünk, hogy a BVB ma este legalább két gólig eljut Hamburgban.

 

Címkék: sportfogadás, tipp,