Sportfogadás tippek: Hamburg SV - Borussia Dortmund

2016-11-04
Két elég gyenge formában lévő csapat találkozik szombat délután, Hamburgba látogat a Dortmund. A HSV még nem nyert meccset ebben az idényben, de a BVb is 4 forduló óta nyeretlen.

Hamburg - Dortmund

Online sportfogadás tipp: Dortmund góljai 1.5 felett

Bet365 odds: 1.50

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 15:30

Hamburgban semmi sincs rendben. Pár éve pl. volt egy komoly, BL-szinten is komoly kézilabda-csapat, aztán elfogyott a pénz, és eltűnt a csapat. A futball az futball, az egyetlen csapat a Bundesliga érában, amely soha nem esett ki. Ezt nem árt hangsúlyozni, mert most minden eddiginél jobban rezeg a léc. A közelmúltban már kétszer is osztályozót játszott a HSV, szóval érezni azt, hogy valami nagyon nem stimmel arrafelé. Leginkább semmi.

Két gólt lőtt csapat szinten a HSV 9 forduló alatt. Az utolsó hét meccsen egyet sem. Még Wood talált be kétszer az idény elején, az a Wood, aki most épp eltiltását tölti majd le. Nem lesz ott a védelem oszlopa, Spahic, szóval a baj nem kevés.

Ez a Hamburg romokban, ráadásul azok a játékosok, akiknek húzni kéne a szekeret, mint Holtby, nagyon nem találják a fonalat. Az említett Holtby például egy öngóllal járult hozzá az eddigiekhez...

A BVB az elmúlt hetekben rendre úgy játszott, hogy 10-12 játékosa volt sérült. Ennek ellenére úgy néz ki, a BL-ben továbblép a csapat, hisz a Sportingot oda-vissza verte, a Legia meg nem faktor. A bajnokságban a győzelmek nem jöttek, de döntetlenekkel azért egy-egy pont leesett általában. A Bayernt úgy sem éri utol egyik csapat sem, így a BVB még viszonylag jól kijött ebből a nem akármilyen időszakból.

A sárga-feketék sérültjei folyamatosan fogynak, Guerreiro és Schürrle például játszani fog hétvégén, mint ahogy Aubameyang is, aki a BL-meccset hagyta ki a Sporting ellen. Ez a BVB, egy viszonylag pihent Aubameyanggal, Schürrlével, Dembelével és Götzével nem egyszer, és nem is kétszer fogja mattolni. A BVB kontrázhat majd kedvére, a HSV otthon nem állhat be sündisznózni, pláne nem úgy, hogy totál utolsó. Igazából

Egyébként a BVB-nek mumusa a HSV, hisz a két együttes utolsó 5 találkozója közül a Hamburg hármat is megnyert, de ez a HSV most nagyon maga alatt van, és hiányzik majd az egyetlen spíler, aki gólt tudott lőni bajnokin, és a védelem oszlopa, Spahic. Itt bizony a BVB gyors, jól cselező játékosai örömfocit mutatnak majd be, a HSV pedig a 10. forduló után vélhetően újra edzőt cserél.

Címkék: sportfogadás, tipp,