Sportfogadás tippek: Hamburg - Leverkusen

2017-01-31
Tippelhetnénk mi is a keddi slágermeccsre, a Liverpool-Chelsea rangadóra, de nem tesszük. Inkább Németország felé vesszük az irányt, és megnézzük közelebbről, mi várható a pénteki Hamburg - Leverkusen összecsapáson.

Hamburg SV - Bayer Leverkusen

Online sportfogadás tipp: Leverkusen (DNB)

Bet365 odds: 1.50

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 20:30

 

Igen pocsékra sikeredett az elmúlt hétvége mindkét együttes számára. A Hamburg elveszítette a kiesési rangadót az Ingolstadt ellen, ha most érne véget a bajnokság, a HSV búcsúzna az élvonaltól. De a Leverkusen is betlizett, 2-0-ról sikerült kikapni hazai pályán a Gladbachtól.

Ami a két együttes utolsó 4 egymás elleni bajnokiját nézzük, nem a HSV felé billen a mérleg nyelve. Egy döntetlen mellett három vereség, kevés érv szól a HSV mellett.

Amiben biztosak lehetünk, hogy a Hamburg otthon nem játszhat alibi focit. Menniük kell előre, de úgy, hogy nincs igazán éle a csapat támadásainak. Erre faragott rá az Ingolstadt ellen is, hiába birtokolta többet a labdát, támadott többet, az Ingolstadt rendre megkontrázta a hamburgi együttest. Márpedig a Leverkusen is ért a kontrákhoz, de felállt védelem ellen is erősebbnek tűnik a Bayer.

Nagyon görcsös csapat ez a HSV, és eddig senkit sem igazolt,, aki komoly erősítés lenne. Rengeteg gólt kap a Hamburg, ellenben keveset lő. A 18 meccsen szerzett 15 gól rendkívül kevés! Kostic vagy Nico Müller még csak-csak küzd, de a többiek gyengélkednek. Átjáróház a középpálya, nem funkcionál a védelem. A csatárok pedig képtelenek gólt lőni, Lasogga például még egyszer sem talált be ebben a kiírásban... -Így nem lesz egyszerű bennmaradni. A HSV egyébként az elmúlt pár idényt tekintve kétszer is csak osztályozón tudta kiharcolni a bennmaradást, most könnyen elképzelhető, hogy az osztályozót érő 16. helyet sem sikerül megcsípni.

A HSV kiesése az idény elején 20-25-ös odds-szal volt fogadható, most a bet365-ön már csak 2.00-es szorzót ér a Hamburg kiesése!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,