Sportfogadás tippek: Haladás - Pápa

2013-08-30
Az NBI 6. fordulója Szombathelyen kezdődik, a Haladás vendége a Pápa együttese lesz. A vendég csapat jelenleg még a 3. helyen áll, de nagy meglepetés lenne, ha a forduló után is ott tudna maradni.

Haladás - Pápa

Tipp: DNB Haladás

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 19:00

 

A Haladás és a Pápa meccs eredménye a statok alapján elég könnyen tippelhető. Az utolsó 11 tétmeccsük közül 10-et a hazai csapat nyert meg. Ez azért nem akármi, nem véletlen dolgok ezek.

A Szombathelyről tudjuk, hogy hazai pályán jók igazán. Idegenben dadog a gépezet, de otthon tendenciózusan jók szezonról szezonra.

A 2000-es években a Pápa még nem nyert Szombathelyen tétmeccset, és nem ma fogja elkezdeni! Igaz, hogy megnyerték első három bajnokijukat, de ettől nem kell lefordulni a székről. A Honvéd a Celik elleni két meccs után elszállt, a Kaposvár erőteljesen menetel a másodosztály felé, a Mezőkövesd Zsóry echte. Gólt sem kaptak ezen a három a meccsen, de múlthéten fordult a kocka. Gólt sem lőttek, úgy kaptak ki a DVTK ellen.

Lassan helyére kerülnek a dolgok, a szezonkezdet már csak ilyen, néha feje tetejére áll a tabella, de idővel mindenki a helyére kerül. A Pápa idén talán nem lesz olyan kutyaszorítóban, hogy az utolsó fordulóban is izgulniuk kell, de azért a dobogót emlegetni velük kapcsolatban erősen túlzónak tűnik.

A Haladásnak egy zakója van (kikaptak Fehérváron), három remije, és egy győzelme az MTK ellen. Ez a hat pont a 8. helyhez elég, de szeretnének följebb kapaszkodni.

A Hali eddig két meccset játszott otthon, és mindkét alkalommal döntetlent értek el. Igen ám, de két bajnokesélyes gárdát fogadtak, nevezetesen a Debrecent és a Győri ETO-t. Ma azért papíron sokkal könnyebb dolguk lesz.

A hazaiaknál Rajos és Iszlai valószínűleg nem lép pályára, előbbi sérült, utóbbi pedig belázasodott a héten

Várható kezdőcsapatok:

Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Devecseri, Bosnjak – Fehér, Szakály – Nagy G., Németh M., Halmosi – Radó

Pápa: Szűcs L. – Tóth G., Supics, Struhar, Szabó O. – Quinteiro, Rodenbücher, Makszimovics, Orosz M. – Kenesei K., Griffith

A Hali minimum egy pontot otthon fog tartani, de ők alighanem csak a győzelemmel lennének elégedettek, míg a pápaiak előre aláírnák a döntetlent a korábbi évek találkozóit figyelembe véve.

Radóék nem fognak hibázni, behúzzák a ma esti meccset!

 

Sok sikert mindenkinek!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,