Sportfogadás tippek: Haladás - Kispest

2016-07-29
Az előző két napon az MLS-ből hoztunk két jónak tűnő tippet szombatra, most azonban maradunk itthon. Nézzük, mi várható a Haladás-Kispest meccsen, ha egyáltalán várható valami! De ne lőjük le előre a 'poént'.

Haladás - Kispest

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól alatt

Bet365 odds: 1.61

TippmixPro odds: 1.55

Kezdés: szombat 18:00

 

Az előző szezonban a Haladás és a Kispest háromszor találkozott. Ebben persze még semmi meglepő sincs, hisz három-fordulós az NBI, ám az már meglepő, hogy mennyire nem tudott mit kezdeni ez a két csapat egymással.

Először szeptemberen, Szombathelyen találkoztak, 0-0 lett a mérkőzés végeredménye. Aztán februárban a Honvéd otthonában tudott nyerni a Hali 1-0-ra, és ezt az eredmény ismételte meg a két együttes, a Haladás áprilisban is lenyomta a Kispestet, a februárihoz hasonlóan idegenben.

Szóval a lényeg, három meccsen összesen született 2 gól, mindkettőt a Haladás lőtte. Emésszük picit!

Bet365 - 15.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Idén sem várható más, mint kemény, rakkolós, futball, amit mondjuk közhelyesen taktikai csatának szoktunk nevezni. Valójában arról van szó, hogy egyik fél sem akar kikapni, ami valahol érthető, mert jobb az egy pont, mint az egy sem, de többek között ezért nincsenek nézők a stadionokban. Egy jó 1-0-ás, 0-0-ás meccs nem annyira vonzó, márpedig ez a két csapat idén sem fog gálázni, főleg nem, ha egymással játszik. Rossi a Kispest trénere, olasz edző, szóval nem meglepő, hogy magyar szinten stabil csapatot pattintott össze. Megvan az emberanyag is ehhez a játékhoz, legutóbb a Fradi ellen is annyira ocsmány meccset játszott a Kispest -persze ahhoz a semmihez szükség volt az FTC-re is-, hogy az elképesztő. A Honvédnak nem nagyon volt helyzete sem, a Fradinak meg még annyi sem. A zöld fehéreknek két ziccerük volt, az egyikből Böde gólt lőtt, a másikat a meccs végén Radóék elszórakozták. Szóval a magyar szinten numeró unó FTC-t is leszabályozta a Kispest, nemhogy gólok, helyzetek sem voltak. Hétvégén sem várhatunk mást, ráadásul a Honvéd tavaly gólt sem rúgott a Halinak -és most a Fradi-Hali- meccs első félidejét nem nézve azért a Szombathely védekezése sem rossz!

Tipikusan 0-0-ás meccs, de amelyik együttes véletlenül talál egy gólt, az valószínűleg győzelemnek örülhet!

Címkék: sportfogadás, tipp,