Sportfogadás tippek: Haladás-Nyíregyháza

2013-12-04
A Haladás múlt héten 1-0-ra nyert Nyíregyházán a Magyar Kupában, így otthon már csak meg kell tartani az előnyt. Nézzük, mi várható ezen a Kelet-Nyugat összecsapáson!

Haladás - Nyíregyháza

Tipp: Haladás (DNB)

Odds: 1.5 (1.20)

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

A bevezetőben nyugatot emlegettünk, de óvatosan kell bánni ezzel a szóval. Európa nyugati részén, vagy akár Ausztriában nem nagyon fordulhat elő, hogy a pálya talaja alkalmatlan a meccs megrendezésére, de Szombathelyen ez a helyzet. Persze tény, hogy december elején azért sokkal nehezebb már karban tartani a gyepszőnyeget, de ez akkor is ciki.

A Hali tehát műfüves pályán játszik majd a Szparival, ami nem előny a hazaiak számára, hisz Nyíregyházán is tudnak a srácok műfüvön gyakorolni. Ez tehát egyik félnek sem előny. A Nyíregyháza Spartacus kedden útnak indult, így elviekben az utazási fáradalmak sem okozhatnak gondot a Szparinál.

A nyíregyháziak edzője, Lucsánszky Tamás azt nyilatkozta, hogy 'éles' csapatot küld pályára. Vélhetően a legjobbjaival áll fel a Szpari, de ez nem azt jelenti, hogy lenne bármi esélye a Nyíregyházi csapatnak. fontos ez a meccs a Haladásnak is!

A Nyíregyháza megnyerte a NBII őszi szezonját. A legfontosabb a Szpari számára a feljutás. Nem célja a nyíregyi csapatnak, hogy a figyelem meg legyen osztva tavasszal. A piros-kékek tavasszal már csak a bajnokikra szeretnének koncentrálni!

A Haladás alapvetően egy erős csapat. Egyébként pedig a Nyíregyháza már az Ajka elleni 1-0-ás győzelemmel letudta a szezon érdemi részét. Elutaztak Szombathelyre, mert nem tehettek mást, de magasról tesznek a meccsre. Lehet itt nyilatkozni akármit, a Szpari focistái fejben már nem lesznek a pályán.

A Halinál viszont valóban élesek a srácok. A Vidi elleni bajnokin minden szembeszél ellenére pontot mentettek, és hétvégén is bajnokit játszanak. A Hali csapata valóban éles maradt, míg a Nyíregyháza labdarúgói már várják a megérdemelt pihenőjüket.

Nyer a Hali, és kettős győzelemmel lép tovább!

Várható kezdőcsapatok:

Szombathelyi Haladás: Rózsa - Rajos, Tóth P., Devecseri, Halmosi - Simon, Iszlai - Nagy G., Szakály, Gyurján - Andorka.

Nyíregyháza: Ovszijenko – Patyály, Polényi, Gengeliczki, Törtei – Rubus, Sándor I., Minczér, Csordás, Reznek – Bajzát.

 

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,