Sportfogadás tippek: HC Lev - Dinamo Moszkva

2012-10-09
Az orosz KHL-ben ma három mérkőzést rendeznek, ahol a párosítások alapján egyértelműen a Lev és a Dinamo mérkőzése a legnagyobb rangadó. Mindkét együttes a nyugati konferenciába tartozik, a Dinamo a második, míg a Lev az ötödik a mérkőzés előtt!

 

HC Lev - Dinamo Moszkva

Tipp: 4.5 gól fölött

Odds: 1.62

Iroda: unibet

Kezdés: ma 19:00

 

A Levről tudni kell, hogy a prágai klub első évét tölti a KHL-ben, de igen sikeres eddig a bemutatkozó évük. Utolsó négy mérkőzésükből viszont hármat is elveszítettek, és ma a regnáló bajnokot látják vendégül. Nem lesz könnyű dolguk, de hazai pályán a közönség bíztatása mellett sikerülhet a bajnok legyőzése.

A Levnél Jozef Jandac irányítása alatt játszik például Lubos Bartecko, Petr Vrana, Marcel Hossa, vagy talán a legnagyobb név a csapatban, Zdeno Chara! 13 meccsükből nyolcat nyertek (egyet hosszabbítás után) tehát alapvetően igencsak erős csapatról van szó. Hazai jégen legutóbb az SKA verte őket 4-3 arányban, egy igencsak változatos és élvezetes mérkőzésen. Egyébként említettük, hogy utolsó négy meccséből hármat is elveszített a Lev, de abban minden meccs hasonlított, hogy a gólok nem maradtak el. a Metallurgtól és a Traktortól kaptak hatot illetve ötöt, míg a Avtomobilisztnek ők ütöttek ötöt úgy, hogy közben azért hármat kaptak is!

Ma is nagyszerű meccsre van kilátás, ezek a találkozók mindig élvezetesek, amikor a Dinamo, az SKA, vagy a CSKA látogat Prágába, Pozsonyba, vagy épp Rigába.

Lesznek itt gólok már csak azért is, mert a Dinamo is őrült jó formát mutat. Utolsó öt mérkőzésüket behúzták. Ha Zdeno Chara a húzónév a hazaiaknál, akkor ugyanez a játékos a Dinamonál Ovechkin! Legutóbb a Slovan ellen is beköszönt, sőt még egy gólpasszt is jegyzett az oroszok csillaga. Ő egész biztos találkozni fog a pályán Charával, kíváncsian várhatjuk, az NHL egyik legjobb hátvédje és csatára mire megy egymással!

Egy biztos, mégpedig az, hogy ez a találkozó valóban háromesélyes. Megvan a Lev-nek az esélye, hogy megszakítsa a Dinamo szériáját, de sokkal jobban megéri arra fogadni, hogy legalább öt fogunk látni ezen az összecsapáson!

 

Sok sikert a tipphez!

Címkék: sportfogadás, tipp,