Sportfogadás tippek: Győr - Szigetszentmiklós

2014-12-02
A téli pihenő előtt még lezavarnak egy fordulót a Ligakupa egyenes kieséses szakaszából a továbbjutott csapatok. A hideg nem lehet akadály, a Győr a Szigetszentmiklóst fogadja ma délután.

Győr - Szigetszentmiklós

Tipp: Győr győzelem

Odds: 1.30

Iroda: bet365

Kezdés: ma 13:00

 

A Győr nem áll túl jól az élvonalban. Pedig ha a keretét nézzük, minimum dobogóért kéne harcolnia a csapatnak. Tele van a keret volt, és jelenlegi válogatott játékossal, mégsem megy a szekér. Az ETO edzőt is cserélt, Horváth Ferencet Vasile Miriuta váltotta. Hétvégén ezer fokon égett az oldalvonal mellett a Paks elleni meccsen, ám az ETO csak 2-2-re volt jó Miriuta debütáló meccsén.

Most Ligakupa találkozó jön, méghozzá otthon. Kötelező nyerni, és Miriuta is így van ezzel. Kell a sikerélmény, a másodosztályú Szigetszentmiklóst hazai pályán meg kell verni, ha esik, ha fúj.

A Győr erős kezdővel vág neki a meccsnek, és bár vannak sérültek -főleg a csatársorban- azért egy ilyen bő keretnél ez nem lehet probléma egy másodosztályú középcsapat ellen. A Szigetszentmiklós ráadásul már letudta a szezon érdemi részét, a másodosztályban már nem rendeznek bajnokikat. Ez a két Ligakupa meccs van még hátra, ám kérdéses, hogy mennyire tudják komolyan venni. Ráadásul most valószínűleg egy jó kis harapós Győrrel találkozik a Szigetszentmiklós, nem biztos, hogy nagyon ízlik majd a vendégeknek az ETO játéka.

Erősebb csapat a győri, és meg is nyeri majd a délutáni meccset, vélhetően nem is egy góllal. Lesz majd egy visszavágó is, de a hazaiak ezt a párharoct már ma el szeretnék dönteni!

Címkék: sportfogadás, tipp,