Sportfogadás tippek: Győr - Brest

2017-11-17
Szombaton a női kézi BL-ben a Győr tét nélküli meccset játszik azzal a Bresttel, melynek szintén nem igazán számít, mi lesz a meccs végeredménye.

Győr - Brest Bretagne

Online sportfogadás tipp: A Győr eljut 30 gólig

Bet365 odds: 2.40

Kezdés: szombat, 15:00

 

A hölgyek BL sorozatának B csoportjában a Győr 8 pontos, biztosan csoportelső. A francia Brest Bretagne viszont öt meccs után még nyeretlen, és egészen biztosan kiesik. Mivel a csoportutolsók elleni pontokat nem viszik tovább a továbbjutó együttesek, így lényegében a Győr és a Brest tét nélküli mérkőzést játszik szombaton, 15 órai kezdettel.

A győri együttesnek idén ez lesz az utolsó hazai fellépése.. E találkozó után jön a december elsején kezdődő világbajnokság, és mivel itt szinte mindenki valamelyik válogatottnak a tagja, olyan komoly edzéseket aligha lehetne vezényelni. Még december 30-án lesz egy Kecskemét elleni bajnoki, de azt kis túlzással az ifinek is hozni kéne, egyébként pedig idegenben lép majd pályára a Győr. A Brest csapatának is ez az utolsó meccse a vb előtt, sok motivációt aligha találnak majd a francia csapat tagjai a hétvégi találkozóra, hisz gyengébb, mint a Győr, ráadásul idegenben lép pályára egy olyan meccsen, ahol gyakorlatilag esélytelen. Két lehetőség van: vagy játssza a brusztolós kézit, és megint kikap 3-4 góllal, vagy belemegy egy picit látványosabb, gyorsabb, pörgősebb játékba, és kockáztat egy nagyobb arányú vereséget.

A tippünk, hogy nem feltétlenül lesz ez minden idők leglátványosabb találkozója, de lazább Brestet várunk, és egy olyan Győrt, amely bár nem adja fel a védekezést, de azért sokkal inkább játszik most a közönségnek, és kevésbé tartja szem előtt eredményt. Szóval örömkézit várunk, és még az is előfordulhat, hogy a Brest akár 30 gólt is kaphat.

Ez gyakorlatilag egy tét nélküli meccs, és mivel mindkét oldalon tudják, hogy másodlagos a végeredmény, itt azért olyan feszest védekezést nem várunk, mint a két együttes franciaországi meccsén. A közelgő vb miatt tehát nem fogják annyira komolyan venni a védekezést, hisz senki sem akar lesérülni pár nappal a torna előtt. Lazább lesz a győri védekezés, de talán még lazább vendégeké, akik csak szeretnék letudni ezt a meccset, méghozzá sérülés nélkül. Nycke Groot a Kisvárda elleni bajnokin már pályára lépett, valószínűleg ezen a BL-találkozón is kap lehetőséget bőven. Ha úgy nézzük, a holland válogatottnak pont mákja van, mert egyik legjobbjuk pont december elejére lesz majd olyan állapotban, hogy 40-50 perceket játszon azon a színvonalon, amit megszokhattunk tőle.

Tippünk több is van. Tutinak tűnik, hogy a Győr eljut 25 gólig (1.22). A minimum 25 gólt a Bresttől erősebb Midtjylland és a Rostov is megkapta. De jó esély van rá, hogy nem egy tipikus Győr-Brest találkozót látunk, hanem egy lazább, pörgősebb meccset, ahol a mélyebb kerettel és minőségibb játékosokkal rendelkező ETO eljut 30 lőtt gólig (2.40).

Címkék: sportfogadás, tipp,