Sportfogadás tippek: Greuther Fürth - Hamburg SV

2014-05-18
Csütörtökön a Bundesliga osztályozójában az Imtech Arénában a Hamburg és a Fürth 0-0-ás döntetlent játszott egymással. Tempó volt, helyzetek voltak, csak a gól hiányzott. Kész csoda lenne, ha ma sem zörögnének a hálók

Greuther Fürth - Hamburg SV

Tipp: 1.5 gól felett

Odds: 1.33

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:00

 

Csütörtökön a két együttes igazi hamisítatlan osztályozót játszott egymással. Volt a meccsben feszültég, volt tempó, és rengeteg helyzet, ám azok rendre kimaradtak, így 0-0-al ért véget a találkozó. Arra mindenképp jó volt az az összecsapás, hogy felmérjük a két csapat erősségét, azért mégiscsak magasabb osztályban játszotta végig az idényt a HSV. De ez egyáltalán nem látszott, a Fürth nagyon bátran futballozott, és bizony több helyzete volt, mint a hazai Hamburgnak. Stieber Zoliék nagyon kultúráltan játszottak az egész meccsen, és nem az volt bennük, hogy csak ikszre hozzák le. Mertek játszani, mertek kockáztatni, más kérdés, hogy nem jártak sikerrel.

Persze idegenben az iksz nem rossz, és ha Hamburgban ilyen szépen játszottak, akkor otthon simán nyerhetnek. Az biztos, hogy ha az odavágón ilyen nyílt játékot láthattunk a két együttestől, akkor ma ugyanott folytatják majd, ahol abbahagyták csütörtökön. Az is tény, hogy mindkét gárda kihajtotta magát, a találkozó lefújásakor a fáradtságtól a földön fetrengtek a játékosok. Az biztos, hogy ha a Hamburg ilyen elánnal játszik szezon közben, most már rég pihenhetnének a srácok.

A Fürth közel áll ahhoz, hogy egy év kihagyás után visszatérjen az élvonalba. Stieber, Djurdic és Azemi elöl igencsak veszélyes triót alkot, de a másik oldalon a Calhanoglu-van der Vaart-Lasogga trió sem semmi.

Lesz ma Serie A, La Liga, NBI és még rengeteg sportesemény, de ez lesz az a meccs, amit kár lenne kihagyni. Ezek a srácok mindent kiadnak magukból, és hiába születik általában kevés gól a két együttes találkozóján, ma ez másként lesz.

Sok sikert a tipphez!

bónusz tipp:

(u.i.: Ma a Girón -olasz kerékpáros körverseny- Sörensen hamarabb ér célba, mint Roche. 1.61 az odds a bet365-ön, mindenképp tegyünk rá egy kis pénzt. Sörensen ezt a szakaszt nézte ki magának, tegnap szépen megbújt, ma viszont menni fog!)

Címkék: sportfogadás, tipp,