Sportfogadás tippek: Gremio - Nautico

2012-09-13
Gremio-Nautico mérkőzés a 24. fordulóban a Campeonato Brasileiroban! A hazaiak a bajnoki címért, míg a Nautico a kiesés elkerüléséért küzd, úgyhogy mindkét csapatnak megvan a saját célja.

 

Gremio - Nautico

Tipp: Gremio

Odds: 1.40

Iroda: Bwin

Kezdés: holnap 02:00

 

A Gremio és a Nautico párharcából általában a Gremio kerül ki győztesen. Legutóbb viszont olyasmi történt, ami talán 10 évente egyszer, vagyis a Nautico hazai pályán elverte a Gremiot. Na erre lehet megint kell várni vagy 10 évet, tényleg nem mindennapos dolog ez!

A Gremio otthon nem szokott viccelni, eddig 9-0-2-es mérlegük van hazai pályán. Szeptember kilencedikén a Corinthians elkapta őket, úgyhogy az ott kiesett pontokat most kell pótolniuk. Erre jó esély van, hisz a piros-fehérek idegenben nagyon súlytalanok.

A Nautico idegenbeli mérlege 1-2-9, tehát öt pontot gyűjtöttek be a lehetséges 36-ból, ami valljuk be, elég rossz arány.

Nincs jó formában a recifei alakulat, legutóbbi három meccsükből is csak egy pontra voltak jók. Leginkább a védekezéssel vannak gondok, a liga 4. legrosszabb védelme az övék, így pedig nehéz lesz bennmaradni. Egyelőre még nincsenek veszélyben, de nehéz elképzelni, hogy például a Palmeiras előbb-utóbb ne térjen magához.

A Gremio sokkal ütőképesebb csapat ezekben a hetekben. A középpályán például olyan rutinos játékosokat találunk, mint Elano, Gilberto Silva, Marquinhos, vagy Ze Roberto, elöl pedig egy Kleber, hátul egy Fabio Aurelio az, akire felnézhetnek a fiatalok. Egy két huszonévessel kiegészítve egész jó egységet alkot a Gremio idén, és ha bajnokok nem is lesznek, dobogóra egész biztos felérnek Vanderlei Luxemburgo fiai.

 

Sok sikert a tipphez!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,